termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2012-11-10 16:08

MaxiSense® indukciós főzőlap

Főzés határok nélkül

A hagyományos főzőlapoknál csak olyan fazekakat használhatott, amelyek illeszkednek a főzőlapjához. De itt az AEG-nál tudjuk, hogy csak akkor érhet el tökéletes eredményeket, ha a fazekak méretétől vagy számától függetlenül a megfelelő főzési módszereket alkalmazza. Ez volt a MaxiSense® tervezésének alapja. Felszabadítja a hagyományos főzőlapok köreitől vagy égőitől, és lehetővé teszi, hogy a főzőfelületet úgy használja, ahogy az edényei igénylik. Így ha egy halüstöt két főzőzónára akarja helyezni, vagy egy serpenyőt csak egyre teszi rá, a MaxiSense révén a főzőfelületet saját igényeinek megfelelően használhatja.


Világos visszajelzés színek segítségével

Az AEG mindig élen járt az intelligens készülékek tervezésében. A MaxiSense® indukciós főzőlap tervezése terén folytattuk ezt a vezető szerepet. Európában elsőként vezettük be a színes kijelzős főzőlapot. Az innovatív MaxiSight kijelző világos visszajelzést ad mindegyik főzőzónához, megadva minden olyan információt, amelyre szüksége van. Az AEG integrált CountUp és CountDown időszámlálót is kínál a precíziós főzéshez mindegyik zónában, ezenkívül kijelzi a hőmérséklet alakulását és a program állapotát.


A megfelelő edény

Az indukciós felületen alkalmazott edényeknek mágnesesnek kell lenniük. Az indukciós főzéshez az edényeinek vastartalmú aljjal vagy réteggel kell rendelkeznie. Amikor erre alkalmas edényt helyez a főzőlapra, a kerámiafelület alatti tekercs mágneses mezőt gerjeszt, amely az edényt melegíti fel, és nem magát a főzőfelületet. Azt, hogy az edénye alkalmas-e indukciós főzéshez úgy állapíthatja meg, hogy egy mágnest érint az aljához: ha hozzátapad, akkor az edény alkalmas. A legtöbb rozsdamentes acél és öntöttvas edény alkalmas, míg a rézből, üvegből vagy alumíniumból készültek nem.


Jellemzők és funkciók

A főzőzónákhoz fűtésrásegítő funkció tartozik. Aktiválva a kiválasztott zóna vagy zónák intenzív és gyors felfűtést biztosítanak. Az azonnal reagáló DirekTouch szabályozó csúszkái egyetlen gombnyomással lehetővé teszik a megfelelő hőmérséklet, főzési fokozat és időzítés kiválasztását. Az AEG az energiahatékony főzési technológia terén is a maximumot nyújtja. Az OptiHeat háromszintű maradékhő-kijelző segítségével úgy csökkentjük az energiafogyasztást, hogy a főzési folyamathoz felhasználja a maradékhőt

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása