minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2012-11-10 16:08

MaxiSense® indukciós főzőlap

Főzés határok nélkül

A hagyományos főzőlapoknál csak olyan fazekakat használhatott, amelyek illeszkednek a főzőlapjához. De itt az AEG-nál tudjuk, hogy csak akkor érhet el tökéletes eredményeket, ha a fazekak méretétől vagy számától függetlenül a megfelelő főzési módszereket alkalmazza. Ez volt a MaxiSense® tervezésének alapja. Felszabadítja a hagyományos főzőlapok köreitől vagy égőitől, és lehetővé teszi, hogy a főzőfelületet úgy használja, ahogy az edényei igénylik. Így ha egy halüstöt két főzőzónára akarja helyezni, vagy egy serpenyőt csak egyre teszi rá, a MaxiSense révén a főzőfelületet saját igényeinek megfelelően használhatja.


Világos visszajelzés színek segítségével

Az AEG mindig élen járt az intelligens készülékek tervezésében. A MaxiSense® indukciós főzőlap tervezése terén folytattuk ezt a vezető szerepet. Európában elsőként vezettük be a színes kijelzős főzőlapot. Az innovatív MaxiSight kijelző világos visszajelzést ad mindegyik főzőzónához, megadva minden olyan információt, amelyre szüksége van. Az AEG integrált CountUp és CountDown időszámlálót is kínál a precíziós főzéshez mindegyik zónában, ezenkívül kijelzi a hőmérséklet alakulását és a program állapotát.


A megfelelő edény

Az indukciós felületen alkalmazott edényeknek mágnesesnek kell lenniük. Az indukciós főzéshez az edényeinek vastartalmú aljjal vagy réteggel kell rendelkeznie. Amikor erre alkalmas edényt helyez a főzőlapra, a kerámiafelület alatti tekercs mágneses mezőt gerjeszt, amely az edényt melegíti fel, és nem magát a főzőfelületet. Azt, hogy az edénye alkalmas-e indukciós főzéshez úgy állapíthatja meg, hogy egy mágnest érint az aljához: ha hozzátapad, akkor az edény alkalmas. A legtöbb rozsdamentes acél és öntöttvas edény alkalmas, míg a rézből, üvegből vagy alumíniumból készültek nem.


Jellemzők és funkciók

A főzőzónákhoz fűtésrásegítő funkció tartozik. Aktiválva a kiválasztott zóna vagy zónák intenzív és gyors felfűtést biztosítanak. Az azonnal reagáló DirekTouch szabályozó csúszkái egyetlen gombnyomással lehetővé teszik a megfelelő hőmérséklet, főzési fokozat és időzítés kiválasztását. Az AEG az energiahatékony főzési technológia terén is a maximumot nyújtja. Az OptiHeat háromszintű maradékhő-kijelző segítségével úgy csökkentjük az energiafogyasztást, hogy a főzési folyamathoz felhasználja a maradékhőt

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ