termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2014-01-28 16:07

Az AEG 47755IQ-MN inox szabadonálló indukciós tűzhely lehetőséget kínál mindazoknak, akik szeretnék élvezni az indukciós technológia előnyeit, de a közeljövőben nem terveznek konyha átalakítást; egyszerűen az előző villanytűzhely helyére kívánják az új, modern készüléket betolni. Az AEG 47755IQ-MN méretei megegyeznek a Magyarországon legelterjedtebb szabadonálló tűzhely helyigényével: 50 cm széles és 60 cm mély.

Bár a beépíthető konyhagépek piacán az indukciós főzőlapok vezetik az eladási statisztikát, a szabadonálló kategóriában unikumnak számít az AEG 47755IQ-MN modell. 30-40%-kal kevesebbet fogyaszt, mint egy hagyományos kerámialapos tűzhely, rendkívül gyors, teljesítményvezérlése precíz, tisztítása egyszerű. Felszereltsége megegyezik a legmodernebb beépíthető főzőlap és sütő extra tulajdonságaival: számos sütési üzemmód közül lehet választani, digitális órája precízen beállítható, a kényelemről pedig a teleszkópos sütősín gondoskodik. Ráadásul a főzőzónák Power funkcióval is el vannak látva, amely használatával hihetetlenül gyorsan fel lehet forralni a folyadékot.

Az indukciós technológia természetesen megkívánja a megfelelő edények használatát; ellenőrizze a meglévő illetve vásárolni kívánt edények aljába nyomott indukciós jelet.

Az indukciós tűzhelyek hálózati igénye megegyezik a hagyományos kermialapos társaival; ahol viszont előzőleg gáztűzhelyet használtak feltétlenül egyeztessen villanyszerelővel. A készülék beüzemelésével kapcsolatban forduljon az illetékes márkaszervizhez.

Az AEG 47755IQ-MN indukciós tűzhely most 5 év teljeskörű garanciával 209.900Ft áron kapható raktárról a Preciz.hu webáruházban ingyenes országos házhozszállítással.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása