termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2014-01-28 16:07

Az AEG 47755IQ-MN inox szabadonálló indukciós tűzhely lehetőséget kínál mindazoknak, akik szeretnék élvezni az indukciós technológia előnyeit, de a közeljövőben nem terveznek konyha átalakítást; egyszerűen az előző villanytűzhely helyére kívánják az új, modern készüléket betolni. Az AEG 47755IQ-MN méretei megegyeznek a Magyarországon legelterjedtebb szabadonálló tűzhely helyigényével: 50 cm széles és 60 cm mély.

Bár a beépíthető konyhagépek piacán az indukciós főzőlapok vezetik az eladási statisztikát, a szabadonálló kategóriában unikumnak számít az AEG 47755IQ-MN modell. 30-40%-kal kevesebbet fogyaszt, mint egy hagyományos kerámialapos tűzhely, rendkívül gyors, teljesítményvezérlése precíz, tisztítása egyszerű. Felszereltsége megegyezik a legmodernebb beépíthető főzőlap és sütő extra tulajdonságaival: számos sütési üzemmód közül lehet választani, digitális órája precízen beállítható, a kényelemről pedig a teleszkópos sütősín gondoskodik. Ráadásul a főzőzónák Power funkcióval is el vannak látva, amely használatával hihetetlenül gyorsan fel lehet forralni a folyadékot.

Az indukciós technológia természetesen megkívánja a megfelelő edények használatát; ellenőrizze a meglévő illetve vásárolni kívánt edények aljába nyomott indukciós jelet.

Az indukciós tűzhelyek hálózati igénye megegyezik a hagyományos kermialapos társaival; ahol viszont előzőleg gáztűzhelyet használtak feltétlenül egyeztessen villanyszerelővel. A készülék beüzemelésével kapcsolatban forduljon az illetékes márkaszervizhez.

Az AEG 47755IQ-MN indukciós tűzhely most 5 év teljeskörű garanciával 209.900Ft áron kapható raktárról a Preciz.hu webáruházban ingyenes országos házhozszállítással.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása