minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2014-01-28 16:07

Az AEG 47755IQ-MN inox szabadonálló indukciós tűzhely lehetőséget kínál mindazoknak, akik szeretnék élvezni az indukciós technológia előnyeit, de a közeljövőben nem terveznek konyha átalakítást; egyszerűen az előző villanytűzhely helyére kívánják az új, modern készüléket betolni. Az AEG 47755IQ-MN méretei megegyeznek a Magyarországon legelterjedtebb szabadonálló tűzhely helyigényével: 50 cm széles és 60 cm mély.

Bár a beépíthető konyhagépek piacán az indukciós főzőlapok vezetik az eladási statisztikát, a szabadonálló kategóriában unikumnak számít az AEG 47755IQ-MN modell. 30-40%-kal kevesebbet fogyaszt, mint egy hagyományos kerámialapos tűzhely, rendkívül gyors, teljesítményvezérlése precíz, tisztítása egyszerű. Felszereltsége megegyezik a legmodernebb beépíthető főzőlap és sütő extra tulajdonságaival: számos sütési üzemmód közül lehet választani, digitális órája precízen beállítható, a kényelemről pedig a teleszkópos sütősín gondoskodik. Ráadásul a főzőzónák Power funkcióval is el vannak látva, amely használatával hihetetlenül gyorsan fel lehet forralni a folyadékot.

Az indukciós technológia természetesen megkívánja a megfelelő edények használatát; ellenőrizze a meglévő illetve vásárolni kívánt edények aljába nyomott indukciós jelet.

Az indukciós tűzhelyek hálózati igénye megegyezik a hagyományos kermialapos társaival; ahol viszont előzőleg gáztűzhelyet használtak feltétlenül egyeztessen villanyszerelővel. A készülék beüzemelésével kapcsolatban forduljon az illetékes márkaszervizhez.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ