minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2015-09-04 10:34

Évek óta zavarja a száradó ruhák látványa a nappaliban? Nincs látszatja a vasalásnak? Télen penészednek a falak a lakásban? Bizonyára Ön is nézegette már a szárítógép kínálatot, de még nem hozta meg a döntést.

Most vásároljon szárítógépet kompromisszumok nélkül! Válassza a legjobbat - a legenergiatakarékosabb és a legfelszereltebb modellt az Aeg szárítógépek közül!

Az
Aeg T97689IH3 kondenzációs hőszivattyús szárítógép hőszivattyús technológiával rendelkezik, ezáltal 40-50%-kal kevesebb energiát használ, mint egy hagyományos kondenzációs készülék. Ráadásul ez a szárítógép az egyedülálló AbsoluteCareTM rendszer segítségével önműködően beállítja az adott szövettípusnak legmegfelelőbb hőmérsékletet, illetve dobforgási sebességet és irányt, ezáltal a legkényesebb ruhanemű is biztonságosan szárítható. Nincs szükség a féltett, finom ruhákat teregetni, mivel az elektronika megméri a ruhák nedvességtartalmát és a kiválasztott nedvességszint elérésekor fejezi be a programot, nem szárítja túl a ruhaneműt, mint 10-20 évvel ezelőtti elődjei.

Aki esetleg idegendkedik a gazdag program választéktól és számtalan opció valamint beállítási lehetőségtől, teljesen megnyugodhat; hiszen magyar nyelvű szöveges kezelőpanel segíti az Aeg T97689IH3 szárítógép beállítását. Kezdő háziasszonyok is hamar ráéreznek a használatra: először a textília fő típusát kell kiválasztani, a leggyakrabban előforduló pamut és műszál mellett lehetőség van speciális lélegző anyagból készült sportruházat, szárítógépben szárítható paplan és akár fehérnemű, harisnya valamint a rendkívűl kényes gyapjú kímélő szárítására is. Ezt követően a szárazsági szintet kell meghatározni pamut és műszálas ruháknál - extra száraz, szekrényszáraz, vasalásnedves - opciók közül lehet választani. A szekrényszáraz szint valóban azt jelenti, hogy hasonló vastagságú textíliák esetén a szárítási program lejárta után el lehet pakolni a ruhát a szekrénybe.

8kg-os töltet kapacitással rendelkezik ugyan az Aeg T97689IH3
kondenzációs hőszivattyús szárítógép, de gyakran jóval kevesebb mennyiségű ruha szárítására van igény. Az intelligens OptiSense technológia az idő- és energiaigényt is minimális szinten tartja, mindig az adott ruha mennyiséghez igazítva. Ráadásul Gyors Mix programot is választhatunk, amelynél együtt szárítható a pamut és műszálas ruhanemű.

Most kedvezőbb áron vásárolható az
Aeg T97689IH3 kondenzációs hőszivattyús szárítógép 329.900Ft helyett 299.900Ft bruttó fogyasztói áron ingyenes országos házhoz szállítással, raktárról!

Extra ajánlat: üzletünkben és a www.preciz.hu webáruházunkban az
Aeg T97689IH3 kondenzációs hőszivattyús szárítógép ára 5 év díjmentes garanciát tartalmaz!

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ