termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2015-09-04 10:34

Évek óta zavarja a száradó ruhák látványa a nappaliban? Nincs látszatja a vasalásnak? Télen penészednek a falak a lakásban? Bizonyára Ön is nézegette már a szárítógép kínálatot, de még nem hozta meg a döntést.

Most vásároljon szárítógépet kompromisszumok nélkül! Válassza a legjobbat - a legenergiatakarékosabb és a legfelszereltebb modellt az Aeg szárítógépek közül!

Az
Aeg T97689IH3 kondenzációs hőszivattyús szárítógép hőszivattyús technológiával rendelkezik, ezáltal 40-50%-kal kevesebb energiát használ, mint egy hagyományos kondenzációs készülék. Ráadásul ez a szárítógép az egyedülálló AbsoluteCareTM rendszer segítségével önműködően beállítja az adott szövettípusnak legmegfelelőbb hőmérsékletet, illetve dobforgási sebességet és irányt, ezáltal a legkényesebb ruhanemű is biztonságosan szárítható. Nincs szükség a féltett, finom ruhákat teregetni, mivel az elektronika megméri a ruhák nedvességtartalmát és a kiválasztott nedvességszint elérésekor fejezi be a programot, nem szárítja túl a ruhaneműt, mint 10-20 évvel ezelőtti elődjei.

Aki esetleg idegendkedik a gazdag program választéktól és számtalan opció valamint beállítási lehetőségtől, teljesen megnyugodhat; hiszen magyar nyelvű szöveges kezelőpanel segíti az Aeg T97689IH3 szárítógép beállítását. Kezdő háziasszonyok is hamar ráéreznek a használatra: először a textília fő típusát kell kiválasztani, a leggyakrabban előforduló pamut és műszál mellett lehetőség van speciális lélegző anyagból készült sportruházat, szárítógépben szárítható paplan és akár fehérnemű, harisnya valamint a rendkívűl kényes gyapjú kímélő szárítására is. Ezt követően a szárazsági szintet kell meghatározni pamut és műszálas ruháknál - extra száraz, szekrényszáraz, vasalásnedves - opciók közül lehet választani. A szekrényszáraz szint valóban azt jelenti, hogy hasonló vastagságú textíliák esetén a szárítási program lejárta után el lehet pakolni a ruhát a szekrénybe.

8kg-os töltet kapacitással rendelkezik ugyan az Aeg T97689IH3
kondenzációs hőszivattyús szárítógép, de gyakran jóval kevesebb mennyiségű ruha szárítására van igény. Az intelligens OptiSense technológia az idő- és energiaigényt is minimális szinten tartja, mindig az adott ruha mennyiséghez igazítva. Ráadásul Gyors Mix programot is választhatunk, amelynél együtt szárítható a pamut és műszálas ruhanemű.

Most kedvezőbb áron vásárolható az
Aeg T97689IH3 kondenzációs hőszivattyús szárítógép 329.900Ft helyett 299.900Ft bruttó fogyasztói áron ingyenes országos házhoz szállítással, raktárról!

Extra ajánlat: üzletünkben és a www.preciz.hu webáruházunkban az
Aeg T97689IH3 kondenzációs hőszivattyús szárítógép ára 5 év díjmentes garanciát tartalmaz!

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása