termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2014-05-07 16:22

Még mindig a méret a legfontosabb ....

Megjelent az Electrolux RealLife és Aeg ProClean mosogatógép termékcsalád 2.generációja. Hatalmas népszerűségre tett szert már az első generáció is megnövelt belső terével, rugalmasan alakítható kosár rendszerével; most azonban még több terítéket pakolhatunk kedvenc Electrolux vagy AEG mosogatógépeinkbe.

Mi számít egy terítéknek? Számos definíció létezik a szabványos teríték megfogalmazására, egy biztos: a valódi életben ritkán étkezünk három fogás szerint hivatalos terítékkel és legkevésbé pakolunk szabályos módon a mosogatógépbe.

A megújult Electrolux RealLife és Aeg ProClean mosogatógépek 2-kapacitással kerültek a piacra: 13 terítékes, illetve 15 terítékes kivitelben. Az új generációs 13-terítékes mosogatógépek ajtaján homorú bemélyedés található a burkolat felső részén, ráadásul az új mosogatószer adagoló teteje felfelé csúszik el - nem a kosárnak ütközik neki - így elfér egy 4-5 cm-rel mélyebb felső kosár.

A 15-terítékes Electrolux és Aeg modelleknél kikerült az evőeszközkosár az alsó kosárból; a felső kosár felett kapott helyet, amely kényelmesen kihúzható (akár ki is vehető). A vízszintes evőeszköztálcán könnyedén elhelyezhetjük a hosszúnyelű késeket, konyhai eszközöket is. Ráadásul az evőeszköztartó betét is kiemelhető, a helyére sütőtepsit is tehetünk. A három tálcás kosár elrendezés más mosogatógép gyártóknál is szerepel; az Electrolux és Aeg gépeknél viszont érezhetően magasabb a belső tér a plusz 4 centiméternek köszönhetően.

Vásároljon Aeg és Electrolux mosogatógépeket a preciz.hu webáruházban gyors kiszállítással, akár díjmentes kiterjesztett garanciával!


0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása