minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2014-05-07 16:22

Még mindig a méret a legfontosabb ....

Megjelent az Electrolux RealLife és Aeg ProClean mosogatógép termékcsalád 2.generációja. Hatalmas népszerűségre tett szert már az első generáció is megnövelt belső terével, rugalmasan alakítható kosár rendszerével; most azonban még több terítéket pakolhatunk kedvenc Electrolux vagy AEG mosogatógépeinkbe.

Mi számít egy terítéknek? Számos definíció létezik a szabványos teríték megfogalmazására, egy biztos: a valódi életben ritkán étkezünk három fogás szerint hivatalos terítékkel és legkevésbé pakolunk szabályos módon a mosogatógépbe.

A megújult Electrolux RealLife és Aeg ProClean mosogatógépek 2-kapacitással kerültek a piacra: 13 terítékes, illetve 15 terítékes kivitelben. Az új generációs 13-terítékes mosogatógépek ajtaján homorú bemélyedés található a burkolat felső részén, ráadásul az új mosogatószer adagoló teteje felfelé csúszik el - nem a kosárnak ütközik neki - így elfér egy 4-5 cm-rel mélyebb felső kosár.

A 15-terítékes Electrolux és Aeg modelleknél kikerült az evőeszközkosár az alsó kosárból; a felső kosár felett kapott helyet, amely kényelmesen kihúzható (akár ki is vehető). A vízszintes evőeszköztálcán könnyedén elhelyezhetjük a hosszúnyelű késeket, konyhai eszközöket is. Ráadásul az evőeszköztartó betét is kiemelhető, a helyére sütőtepsit is tehetünk. A három tálcás kosár elrendezés más mosogatógép gyártóknál is szerepel; az Electrolux és Aeg gépeknél viszont érezhetően magasabb a belső tér a plusz 4 centiméternek köszönhetően.

Vásároljon Aeg és Electrolux mosogatógépeket a preciz.hu webáruházban gyors kiszállítással, akár kiterjesztett garanciával!


0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ