termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2018-07-19 08:09

AEG BPK742320M beépíthető sütő beépített receptekkel, pirolitkus tisztítással, 179.900 forintos áron a preciz.hu webáruházban és szaküzletben.

A luxus érzetet keltő külső megjelenés mögött, prémium teljesítmény lakozik, melynek segítségével garantált a gasztronómiai élmény.

A nagyméretű LCD-kijelzőnek köszönhetően ez az intuitív sütő minden alkalommal fenséges lakomát garantál, amikor a beépített recepteket használja. Számos ételkülönlegességre képes automatikusan beállítani a hőmérsékletet és az időtartamot, így maximálisan felügyelheti a sütési folyamatot.

A puhán záródó ajtóba épített Soft Closing Door technológia biztosítja, hogy az ajtó mindig csendesen nyílik és csukódik.

A pirolitikus tisztító funkcióval rendelkező sütő tisztítása rendkívül egyszerű, egy gombnyomásra a készülék hamuvá égeti a lerakódott szennyeződéseket, amelyet ezt követően egy nedves kendővel elegendő kitörölnie.

Az AEG BPK742320M beépíthető sütő, ingyenes házhozszállítással, elérhető a www.preciz.hu webáruházban - akár főzőlapokkal szettbe állítva kedvezményes áron is rendelhető.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
RENDELÉS FELADÁSA