minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2013-12-10 18:19

AEG beépíthető ProClean mosogatógép termékcsalád prémium modellje, az F99025IMOP most 5 év díjmentes garanciával raktárról, ingyenes országos házhozszállítással.

Az átlagosnál akár 10 literrel is nagyobb befogadóképességével ez a mosogatógép a piac legnagyobb űrtartalmú és leghatékonyabb készülékét képviseli a maga kategóriájában. Zajszintje a legalacsonnyabb a piacon, Extra Halk programja mindössze 37dB(A), amely mellett nyugodtan lehet beszélgetni,TV-t nézni, vendégeket fogadni.

Az F99025IMOP mosogatógép  A+++ energiaosztály-besorolást kapott; az Auto Off funkció segítségével pedig teljesen kikapcsol  a program végén. Az energiatakarékos programnál automatikusan kinyílik az ajtó, meggyorsítva a száradás folyamatát.

Az új kiegészítő opciók közül nagy sikere van a Time Saver funkciónak, amellyel bizonyos programok idejét le lehet rövidíteni. Az ExtraHygiene opció pedig a program utolsó 10 percében emeli meg a vízhőmérsékletet, ha fertőtleníteni szeretnénk az edényeket. Természetesen a tésztás edényeket sem kell többé kézzel mosogatni, érdemes a ProBoost opciót a normál programhoz hozzárendelni, amely magasabb víznyomással dolgozik. Jellemzően eltérő szennyezettségű és anyagú edények szoktak a főzés, étekezés alatt összegyűlni: ha a ProZone programot választjuk a felső és alsó kosárban különböző lesz a vízhőmérséklet illetve víznyomás.

Az AEG hagyományokhoz híven az F99025IMOP mosogatógép magyar nyelvű szöveges kijelzővel rendelkezik, így a háziasszonyon kívül más családtag is könnyen használhatja.

A preciz.hu kínálatában raktárról AEG F99025IMOP 289.990Ft helyett 199.990Ft 5 év díjmentes garanciával országos ingyenes házhozszállítással.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ