termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2013-12-10 18:19

AEG beépíthető ProClean mosogatógép termékcsalád prémium modellje, az F99025IMOP most 5 év díjmentes garanciával raktárról, ingyenes országos házhozszállítással.

Az átlagosnál akár 10 literrel is nagyobb befogadóképességével ez a mosogatógép a piac legnagyobb űrtartalmú és leghatékonyabb készülékét képviseli a maga kategóriájában. Zajszintje a legalacsonnyabb a piacon, Extra Halk programja mindössze 37dB(A), amely mellett nyugodtan lehet beszélgetni,TV-t nézni, vendégeket fogadni.

Az F99025IMOP mosogatógép  A+++ energiaosztály-besorolást kapott; az Auto Off funkció segítségével pedig teljesen kikapcsol  a program végén. Az energiatakarékos programnál automatikusan kinyílik az ajtó, meggyorsítva a száradás folyamatát.

Az új kiegészítő opciók közül nagy sikere van a Time Saver funkciónak, amellyel bizonyos programok idejét le lehet rövidíteni. Az ExtraHygiene opció pedig a program utolsó 10 percében emeli meg a vízhőmérsékletet, ha fertőtleníteni szeretnénk az edényeket. Természetesen a tésztás edényeket sem kell többé kézzel mosogatni, érdemes a ProBoost opciót a normál programhoz hozzárendelni, amely magasabb víznyomással dolgozik. Jellemzően eltérő szennyezettségű és anyagú edények szoktak a főzés, étekezés alatt összegyűlni: ha a ProZone programot választjuk a felső és alsó kosárban különböző lesz a vízhőmérséklet illetve víznyomás.

Az AEG hagyományokhoz híven az F99025IMOP mosogatógép magyar nyelvű szöveges kijelzővel rendelkezik, így a háziasszonyon kívül más családtag is könnyen használhatja.

A preciz.hu kínálatában raktárról AEG F99025IMOP 289.990Ft helyett 199.990Ft 5 év díjmentes garanciával országos ingyenes házhozszállítással.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása