termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2015-01-28 12:58

Kivel ne fordult volna még elő, hogy csak egy kis zölséget akart kivenni a fagyasztóból, de visszatolni már nem tudta a fiókot?  Egy hely, ahol sosincs hely. Egy új fagyasztószekrény vásárlásánál természetesen érdemes minél energiatakarékosabb modellt választani és lehetőség szerint nagyobb űrtartalmú készüléket az előző fagyasztószekrénynél.

Az AEG A42700GNW0 7-fiókos fagyasztószekrény a piacon található egyik legnagyobb méretű készülék, A+ energiaosztály besorolású, azaz 20%-kal fogyaszt kevesebbet, mint egy A energiaosztályú modell. A hatalmas külső ellenére nem kell megijjedni a leolvasztástól, hiszen a fagyasztószekrény No Frost technológiával rendelkezik; egy leolvasztó ventilátor elvégzi helyettünk a piszkos munkát. További előnye a jegesedésmentes technológiának, hogy a fagyasztani kívánt áru hamarabb lefagy, a zöldségek megőrzik az eredeti állagukat. Nagyobb mennyiségű friss áru esetén természetesen gyorsfagyasztás funkciót is választhatunk.

De mi a helyzet az 5-6 kg-os liba vagy pulyka madárral, ha nem kívánjuk szétdarabolni? Az A42700GNW0 modell belső terében három Maxi fiókot is találunk, amelyben egyben is elférnek a nagyméretű szárnyasok.

Az AEG A42700GNW0 185 centiméter magas ajtaja gyorsnyitó kilinccsel van szerelve; így könnyedén ki lehet nyitni. Akkor sem kell megijjedni, ha véletlenül nyitva hagyjuk az ajtót, ugyanis egy piros lámpa figyelmeztet, amint a hőmérséklet csökkeni kezd.

Az AEG A42700GNW0 most csak 134.900Ft raktárról a preciz.hu webáruházban és üzletben.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása