minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
GARANCIA

A preciz.hu kínálatában szereplő termékek magyar gyári garanciával és országos szervizhálozattal rendelkeznek!

Webáruházunk az ELECTROLUX-LEHEL Kft. hivatalos, szerződött partnere!

Kizárólag Magyarországi beszerzésű, teljes körű garanciát biztosító AEG, Electrolux, Zanussi készülékeket forgalmazunk, a gyártó által kibocsátott hivatalos MAGYARORSZÁGI GYÁRI GARANCIALEVÉLLEL!

A külföldi beszerzésű készülékek, Magyarországon nem feltétlenül élveznek teljeskörű garanciát!

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról a 151/2003.(IX.22) Kormányrendelet rendelkezései az irányadók.
A jótállási igény a jótállási jeggyel és a számlával együtt érvényesíthető. Nem érvényesíthető a jótállási igény, ha a hiba rendellenes vagy a kezelési tájékoztatóban foglaltaktól eltérő használat, szakszerűtlen szállítás vagy tárolás eredménye, vagy a készüléken kívül álló ok következménye, vagy a készüléket a garancialevél címlistájában szereplő szakszervizeken kívül már más javította, illetve ha a készülék javítása lehetetlenné válik a gyártó, az értékesítő vagy a szerviz működési körén kívül álló okból.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003.(VII.30.)GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Letölthető jótállási jegy és szervizlista

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ