termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
GARANCIA

A preciz.hu kínálatában szereplő termékek magyar gyári garanciával és országos szervizhálozattal rendelkeznek!

Webáruházunk az ELECTROLUX-LEHEL Kft. hivatalos, szerződött partnere!

Kizárólag Magyarországi beszerzésű, teljes körű garanciát biztosító AEG, Electrolux, Zanussi készülékeket forgalmazunk, a gyártó által kibocsátott hivatalos MAGYARORSZÁGI GYÁRI GARANCIALEVÉLLEL!

A külföldi beszerzésű készülékek, Magyarországon nem feltétlenül élveznek teljeskörű garanciát!

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról a 151/2003.(IX.22) Kormányrendelet rendelkezései az irányadók.
A jótállási igény a jótállási jeggyel és a számlával együtt érvényesíthető. Nem érvényesíthető a jótállási igény, ha a hiba rendellenes vagy a kezelési tájékoztatóban foglaltaktól eltérő használat, szakszerűtlen szállítás vagy tárolás eredménye, vagy a készüléken kívül álló ok következménye, vagy a készüléket a garancialevél címlistájában szereplő szakszervizeken kívül már más javította, illetve ha a készülék javítása lehetetlenné válik a gyártó, az értékesítő vagy a szerviz működési körén kívül álló okból.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003.(VII.30.)GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Letölthető jótállási jegy és szervizlista

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása