termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
Csomagajánlat kérés
CSOMAGAJÁNLAT KÉRÉSE

Több háztartási gépet szeretne egyszerre vásárolni?

Amennyiben legalább 3 darab nagyháztartási gépet szeretne egyszerre vásárolni és a termékek összértéke bruttó 450 000 Forintot meghaladja, lehetősége van egyedi árajánlatot kérni. Természetesen a 3 db nagyháztartási gép mellett további háztartási nagygépet, háztartási kisgépet, kiegészítőt, Blanco konyhai mosogatót vagy Blanco csaptelepet is tartalmazhat a csomagajánlat kérés.

Mi a feltétel?

  • 1. A rendelésnek minimum 3 db nagyháztartási gépet kell tartalmaznia.
  • 2. A rendelési tételeknek egy rendelésben kell szerepelnie.
  • 3. A rendeléshez egy szállítási cím adható meg.
  • 4. A rendelési összeg alsó értékhatára bruttó 450 000 Forint.

Hogyan lehet csomagajánlatot kérni?

A termék részletes adatlapján a Hozzáadás a csomagajánlathoz gombra (a Kosárba gomb mellett található) kell klikkelni. E szolgáltatás / funkció, csak a regisztrált felhasználóknak érhető el. Az árajánlatkérést a fejlécben található Csomagajánlat kérés gombbal lehet elindítani.

Hogyan lehet a csomagajánlat kedvezményt felhasználni?

Az ajánlat kérést követően telefonon vagy emailen felvesszük Önnel a kapcsolatot, ahol tájékoztatást adunk a lehetőségekről, árakról.

FONTOS! A csomagajánlat kedvezmény nem automatikus. Függ a termék elérhetőségétől, a modell típusától, érvényben lévő akciós időszaktól, beépíthető sütő-főzőlap szett kedvezménytől.  A megrendelt tételekből csak háztartásban használatos mennyiséget szolgálunk ki.

Regisztráció a csomagajánlat kéréshez