termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner

Gyári Garancia Meghosszabbítása Csoportos Biztosítás Csatlakozási Nyilatkozat


Kijelentem, hogy a biztosító CEW20161A jelű Háztartási Gépek Gyári Garancia meghosszabbítása Biztosítás Feltételeit és Ügyféltájékoztatóját megismertem, és  a csatlakozási nyilatkozatban foglaltakat elfogadom. A Biztosított képviseletében, a fentiek alapján a jelen Nyilatkozat elfogadásával:
Kijelentem, hogy a Preciz.hu Menyhárt Béla e.v-tól vásárolt vagyontárgy vonatkozásában biztosítottként csatlakozni kívánok a Gyári Garancia meghosszabbítása csoportos biztosításhoz, és egyben kijelentem, hogy a csoportos biztosítási szerződésbe annak tartama alatt szerződő félként nem lépek be.

Kijelentem, hogy a jelen Nyilatkozat aláírása előtt a Preciz.hu Menyhárt Béla e.v.-tól megfelelő tájékoztatást kaptam a Csoportos Biztosítás jellemzőiről, a Biztosító főbb adatairól, a Biztosító titoktartási kötelezettségéről, a panaszügyek intézésének lehetőségéről és módjáról, illetve hogy a Gyári Garancia meghosszabbítás csoportos biztosítással kapcsolatban felmerülő biztosítási díjmegfizetése a biztosítottat semmilyen esetben nem terhelheti.

Tudomásul veszem, hogy a biztosított vagyontárgy háztartási jellegűtől eltérő használata esetén a Biztosító helytállási kötelezettsége nem áll fenn.

Kijelentem, hogy a Gyári Garancia meghosszabbítása csoportos biztosítás biztosítási feltételeit megismertem.

Tudomásul veszem, hogy a Gyári Garancia meghosszabbítása csoportos biztosítással, illetve a biztosítottak által benyújtott kárigényekkel összefüggő szerződés- és káradminisztrációs tevékenységet a Biztosító megbízásából a MAI Technologies Kft. és a Lux-Parts Kft. végzi.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Preciz.hu Menyhárt Béla e.v. a biztosítás létrejöttéhez, módosításához, állományban tartásához szükségesmértékben a személyes adataimat kezelje, azokat a Biztosító, illetve megbízottai a MAI Technologies Kft. és a Lux-Parts Kft.részére a biztosítás fennállása alatt, illetve a kárrendezési eljárás során átadja.

Tudomásul veszem, hogy a Gyári Garancia meghosszabbítás csoportos biztosításból származó igényemet a biztosítóval szemben érvényesíthetem és a biztosítási szerződésből eredő igények 1 év alatt évülnek el.

Kijelentem, hogy felelősséget vállalok minden rögzített adat helyességéért. Kötelezem magam, hogy a jelen Nyilatkozatban szereplő adatokban bekövetkezett változásokat 15 napon belül bejelentem a Biztosítónak.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása