termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj

Gyári Garancia Meghosszabbítása Csoportos Biztosítás Csatlakozási Nyilatkozat


Kijelentem, hogy a biztosító CEW20161A jelű Háztartási Gépek Gyári Garancia meghosszabbítása Biztosítás Feltételeit és Ügyféltájékoztatóját megismertem, és  a csatlakozási nyilatkozatban foglaltakat elfogadom. A Biztosított képviseletében, a fentiek alapján a jelen Nyilatkozat elfogadásával:
Kijelentem, hogy a Preciz.hu Menyhárt Béla e.v-tól vásárolt vagyontárgy vonatkozásában biztosítottként csatlakozni kívánok a Gyári Garancia meghosszabbítása csoportos biztosításhoz, és egyben kijelentem, hogy a csoportos biztosítási szerződésbe annak tartama alatt szerződő félként nem lépek be.

Kijelentem, hogy a jelen Nyilatkozat aláírása előtt a Preciz.hu Menyhárt Béla e.v.-tól megfelelő tájékoztatást kaptam a Csoportos Biztosítás jellemzőiről, a Biztosító főbb adatairól, a Biztosító titoktartási kötelezettségéről, a panaszügyek intézésének lehetőségéről és módjáról, illetve hogy a Gyári Garancia meghosszabbítás csoportos biztosítással kapcsolatban felmerülő biztosítási díjmegfizetése a biztosítottat semmilyen esetben nem terhelheti.

Tudomásul veszem, hogy a biztosított vagyontárgy háztartási jellegűtől eltérő használata esetén a Biztosító helytállási kötelezettsége nem áll fenn.

Kijelentem, hogy a Gyári Garancia meghosszabbítása csoportos biztosítás biztosítási feltételeit megismertem.

Tudomásul veszem, hogy a Gyári Garancia meghosszabbítása csoportos biztosítással, illetve a biztosítottak által benyújtott kárigényekkel összefüggő szerződés- és káradminisztrációs tevékenységet a Biztosító megbízásából a MAI Technologies Kft. és a Lux-Parts Kft. végzi.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Preciz.hu Menyhárt Béla e.v. a biztosítás létrejöttéhez, módosításához, állományban tartásához szükségesmértékben a személyes adataimat kezelje, azokat a Biztosító, illetve megbízottai a MAI Technologies Kft. és a Lux-Parts Kft.részére a biztosítás fennállása alatt, illetve a kárrendezési eljárás során átadja.

Tudomásul veszem, hogy a Gyári Garancia meghosszabbítás csoportos biztosításból származó igényemet a biztosítóval szemben érvényesíthetem és a biztosítási szerződésből eredő igények 1 év alatt évülnek el.

Kijelentem, hogy felelősséget vállalok minden rögzített adat helyességéért. Kötelezem magam, hogy a jelen Nyilatkozatban szereplő adatokban bekövetkezett változásokat 15 napon belül bejelentem a Biztosítónak.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása