termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj

Gyári Garancia Meghosszabbítása Biztosítási Ajánlat

Kijelentem, hogy a biztosító CEW20161A jelű Háztartási Gépek Gyári Garancia meghosszabbítása Biztosítás Feltételeit és Ügyféltájékoztatóját megismertem és biztosítási ajánlatot teszek. A fentiek alapján jelen Nyilatkozat elfogadásával:
 

Kijelentem, hogy a Biztosító adatait, valamint a biztosítási szerződés jellemzőit tartalmazó ügyféltájékoztatót és biztosítási   feltételeket a biztosítási ajánlat megtétele előtt elolvastam és megértettem.

Ezúton biztosítási ajánlatot teszek a Biztosítónak a jelen megrendelésben meghatározott termék fent megjelölt feltételek szerinti Gyári Garancia meghosszabbítása biztosításra. Kijelentem, hogy  megrendelésem a biztosítással kapcsolatos igényemet helyesen tartalmazza, egyéb megállapodás nem történt.

Tudomásul veszem, hogy a biztosított vagyontárgy háztartási jellegűtől eltérő használata esetén a Biztosító helytállási kötelezettsége nem áll fenn.


Tudomásul veszem, hogy a Gyári Garancia meghosszabbítása biztosítással, illetve a biztosítottak által benyújtott kárigényekkel összefüggő szerződés- és káradminisztrációs tevékenységet a Biztosító megbízásából a MAI Technologies Kft. és a Lux-Parts Kft. végzi.

Tudomásul veszem, hogy a biztosítási szerződésből eredő igények 1 év alatt évülnek el.


Kijelentem és felelősséget vállalok azért, hogy az általam megadott személyes adataim helyesek, és vállalom, hogy a megrendelésben és az ajánlatban szereplő adatokban bekövetkezett változásokat 15 napon belül bejelentem a Biztosítónak.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása