minden kategória
Gorenje Bosch Electrolux AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett

Gyári Garancia Meghosszabbítása Biztosítási Ajánlat

Kijelentem, hogy a biztosító CEW20161A jelű Háztartási Gépek Gyári Garancia meghosszabbítása Biztosítás Feltételeit és Ügyféltájékoztatóját megismertem és biztosítási ajánlatot teszek. A fentiek alapján jelen Nyilatkozat elfogadásával:
 

Kijelentem, hogy a Biztosító adatait, valamint a biztosítási szerződés jellemzőit tartalmazó ügyféltájékoztatót és biztosítási   feltételeket a biztosítási ajánlat megtétele előtt elolvastam és megértettem.

Ezúton biztosítási ajánlatot teszek a Biztosítónak a jelen megrendelésben meghatározott termék fent megjelölt feltételek szerinti Gyári Garancia meghosszabbítása biztosításra. Kijelentem, hogy  megrendelésem a biztosítással kapcsolatos igényemet helyesen tartalmazza, egyéb megállapodás nem történt.

Tudomásul veszem, hogy a biztosított vagyontárgy háztartási jellegűtől eltérő használata esetén a Biztosító helytállási kötelezettsége nem áll fenn.


Tudomásul veszem, hogy a Gyári Garancia meghosszabbítása biztosítással, illetve a biztosítottak által benyújtott kárigényekkel összefüggő szerződés- és káradminisztrációs tevékenységet a Biztosító megbízásából a MAI Technologies Kft. és a Lux-Parts Kft. végzi.

Tudomásul veszem, hogy a biztosítási szerződésből eredő igények 1 év alatt évülnek el.


Kijelentem és felelősséget vállalok azért, hogy az általam megadott személyes adataim helyesek, és vállalom, hogy a megrendelésben és az ajánlatban szereplő adatokban bekövetkezett változásokat 15 napon belül bejelentem a Biztosítónak.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ