minden kategória
Termékek szűrése
Márka
Termék ára
724.900 Ft
Szín
Típus
Energiaosztály
Vezérlés
Tisztítás
Maghőmérő
Gőzfunkció
SousVide sütés
Automatikus programok
WIFI kapcsolat
Teleszkópos sütősín
Sütő nettó űrtartalom
Termékcsalád
Gorenje Bosch Electrolux AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
Raktáron kiemelt beépíthető kompakt sütő
ajánlatunk
Rendezés:
2024.07.23.  

Kompakt sütő

A preciz.hu kínálatában szereplő AEG és Electrolux kompakt sütők kis méretük ellenére rendelkeznek mindazokkal a funkciókkal, melyeket a hagyományos méretű sütőktől elvár.

A kompakt termékcsaládban találkozhat kombinált gőzsütővel és kombi mikrosütővel. A sztenderd sütőt kiegészítve egy második beépíthető sütőt nyerünk; így akár egyszerre készülhet több fogás. Gyakran helyhiány miatt esik a választás kompakt kivitelre, hiszen beépítési magassága mindössze 45 cm. Beépítése történhet a sütő fölé helyezve vagy önmagában illetve lineárisan más kompakt készülékkel kombinálva.

Az AEG kompakt modellek tökéletes összhangban vannak a hagyományos méretű modellek kivitelével. Típus szerint elérhetőek a kombinált gőzsütők és a kombinált mikrohullámú sütők. Vízszintesen beépítve rendkivűl elegánsan hatnak a kompakt készülékek, de akár függőlegesen is elhelyezhető a hagyományos méretű sütő felett. A kombinált kompakt gőzsütő rendelkezik minden olyan hagyományos sütőfunkcióval, amit egy sztenderd méretű top készülék tud; lehetőségünk van továbbá gőzzel kombinált programokat választani köretek, zöldségek párolásához, húsfélék sütéséhez. Mivel a kompakt gőzsütő étel melegítésre is alkalmas, akár egy hagyományos mikrosütő funkcióját is kiválthatjuk.

Az Electrolux kompakt modellek közül szintén a kombinált gőzsütők és a kombinált mikrosütők a legnépszerűbbek. Beépítési magasságuk 45 cm. Egyedülállónak számít az Electrolux kompakt gőzsütő sokoldalúsága, amely nemcsak egy gőzpároló, hanem a speciális gőzprogramok mellett hagyományos sütőfunkciók is választhatóak. Akik nem szeretnének lemondani a gyors mikrohullámmal történő melegítésről, azoknak hasznos készülék az Electrolux kombinált mikrosütője, amelyben húsokat, süteményeket, köreteket is készíthetünk.

AEG, Electrolux beépíthető sütők kompakt kivitelben is raktárról, díjmentes házhozszállítással akár 5 évre kiterjesztett garanciával!

Bővebben
Bővebben
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ