Előny: pirolitikus öntisztító funkció (480 C°-on hamuvá égeti az összes szennyeződést a sütőtérben - a nehezen hozzáférhető helyeken is). A pirolitikus program után tökéletes a tisztítási eredmény, csupán egy nedves kendővel kell kitörölni a hamut; további előnye a szagmentes sütőtér és az irritáló tisztítószerek mellőzése.
Automata programok: húshőmérő-, súly-, kész programok.
Elegáns érintővezérlés magyar menürendszerrel,könnyen kezelhető navigációs gombbal.
XXL belső sütőtér - 74 liter, megnövelt teljesítményű levegőkeringtető rendszer, 4 rétegű ajtóüveg, teleszkópos sütősín.
Tévhitek a pirolitikáról:
• sokat fogyaszt. NEM IGAZ: az öntisztító program időtartamától függően kb. 100-200Ft összegbe kerül, amely messze elmarad a vegyi tisztítószerek árától.
• károsítja a zománcot. NEM IGAZ: a zománc élettartama nincs összefüggésben a tisztító programmal, jóval nagyobb hőmérsékletet elbírna.
• veszélyes. NEM IGAZ: az elektronikus ajtózár automatikusan reteszeli az ajtót, nem lehet véletlenül kinyitni az ajtót a program közben.
• büdös: NEM IGAZ: a tisztító program nem vegyi folyamat. A szennyeződésnek van "áporodott, savanyú" szaga, aminek a megszüntetése a cél.
• a pirolitikus sütők megfizethetetlenek: NEM IGAZ: a pirolitikus technológia elterjedésével egyre csökken a pirolitikus sütők ára, fokozatosan közelít a hagyományos tisztítású sütőkhöz.
Tipp: a húshőmérő programokat 1kg fölötti csont nélküli tömör húsféléknél használja pl.: marha bélszín, sertés karaj,szűzpecsenye, pulykamell. Csontos, üreges szárnyasok sütéséhez a súlyprogram ajánlott.