minden kategória
Termékek szűrése
Márka
Termék ára
254.900 Ft
Szín
További színek »
Kevesebb szín «
Típus
Energiaosztály
Gorenje Bosch Electrolux AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
Raktáron kiemelt beépíthető páraelszívó
ajánlatunk
Rendezés:
254 900 Ft
Összehasonlítás
2024.05.20.  

Beépíthető páraelszívó

A preciz.hu kínálatában szereplő páraelszívók kivitel szerint lehetnek teleszkópos elszívó, fali önálló elszívó, sziget elszívó modern és rusztikus kivitelben egyaránt. Speciális kategóriában megtalálhatóak a sarok, mennyezeti és álkürtőbe építhető páraelszívók. Méret szerint az 50cm, 60cm és 90cm széles modellek a legnépszerűbbek.
A preciz.hu webáruházban a páraelszívók bekötéséhez szükséges légtechnikai kiegészítőket is meg tudja vásárolni!                                   

A páraelszívó készülékek elhelyezési magassága általában minimum 65cm-t (gázfőzőlap esetén 75cm) jelent a főzőlap felületétől mérve. A páraelszívóknál kétféle bekötési módra van lehetőségünk. Az egyik a keringtetési üzemmód, a másik a kivezetett üzemmód (szénszűrő szükséges).       Az egyes gyártók a készülékek teljesítményére vonatkozó adatait különböző módon tüntetik fel. Nagyon fontos a páraelszívók kiválasztásánál, hogy az azonos értékeket hasonlítsuk össze, tehát nem biztos, hogy mindig a legnagyobb teljesítmény, a legjobb választás. A teljesítményszükséglet függ a helység adottságaitól, az elhelyezés és az üzemeltetés módjától, valamint kivezetett üzemmód esetén a csőszakasz átmérőjétől, hosszától és a azok kanyarulataitól is.

Az Aeg legnépszerűbb teleszkópos elszívójában nagyteljesítményű motor biztosítja a szagok és gőz hatékony elszívását. Rozsdamentes előlapja opcionálisan választható tartozék. Szintén kedveltek a fekete üvegpanellel kombinált kürtős Aeg páraelszívók, melyek tökéletesen illeszkednek az ugyanebbe az AEG termékcsaládba tartozó többi készülékhez, így a stílus egységes marad. Sziget elrendezésű konyhákba ajánlott az Aeg extra halk, nagyteljesítményű sziget elszívója 100cm széles kivitelben, melyben ActiveHeat hőérzékelő szabályozza a készülék teljesítményét.

Az Electrolux páraelszívók eladási statisztikáját szintén a felső szekrénybe építhető, teszkópos modellek vezetik - egy és két motoros verzióban is kaphatóak. Fali kürtős kivitelben rozsdamentes acél készülékek 60cm széles és 90cm széles méretben találhatóak.

A Zanussi termékcsalád megbízható, mechanikus vezérlésű alap modelleket kínál teleszkópos kivitelben és fali kürtős elhelyezésnél.

A spanyol Cata, Nodor - a világ harmadik legnagyobb páraelszívó gyártója -  egyedülálló választékkal rendelkezik konyhai páraelszívókból.  A páraelszívók között megtalálhatók egyszerű aláépíthető, beépíthető, kihúzható valamint kürtős fali modellek továbbá egyedi kialakítású fali, sziget és sarok változatok is. Nem csak széles forma és méretválaszték, hanem kiemelkedő teljesítmény készülékek jellemzik a gyár kínálatát.

Az európai páraelszívó gyártásban szintén meghatározó szerepet betöltő olasz FALMECkizárólag ezen termékkör gyártására szakosodott. A páraelszívókat innovatív technikai megoldások (pl. a világújdonság E-ion rendszerű légtisztítás!), különleges formatervezés és a felhasználói igényekhez igazodó funkcionális megoldások jellemzik a modern és rusztikus választékban egyaránt. A FALMEC megkezdte a legcsendesebb rendszerek gyártását – ezek a külső motoros megoldások, valamint belső motorok esetén az NRS® rendszer, melyek még nagyobb komfortérzetet biztosítanak a vásárlóknak.

Rusztikus páraelszívó kategóriában az olasz Kdesign cég termékei kínálnak egyedi megoldásokat. A különleges, finom kidolgozású akár kézi faragású szegélyek mellett a hét féle színre festett kürtőtest és a két változatban rendelhető kézzel festett dekor elem is látványosabbá és egyedibbé teszi a Kdesign páraelszívókat.

Prémium kategóriában egyedi megoldásokat kínál az olasz Elica páraelszívó gyár. Termékategóriái között valamennyi kivitel - teleszkópos, fali kürtős, rusztikus, mennyezeti, sziget - megtalálható. Az Elica páraelszívó készülékeket magas technikai részletek és kiemelkedő formatervezés jellemzik.

A preciz.hu webáruházban a páraelszívók szakszerű beüzemeléséhez szükséges légtechnikai kiegészítőket is megtalálja!

Beépíthető páraelszívók promóciós szettben is kaphatóak a www.preciz.hu kínálatában, raktárról!


Bővebben
Bővebben
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ