minden kategória
Termékek szűrése
Márka
Szín
Típus
Energiaosztály
Szélesség
Légszállítás maximum fokozaton
Gorenje Bosch Electrolux AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
Raktáron kiemelt beépíthető
pultba süllyeszthető páraelszívó
ajánlatunk
Rendezés:
2024.06.21.  

Pultba építhető páraelszívó

A preciz.hu által forgalmazott speciális kialakítású pultba építhető páraelszívók a munkapultba integrálhatóak, különböző változatokban kaphatóak. Ha a főzőlap ablak elé kerül, úgynevezett pultba építhető páraelszívók jelenthetik a megoldást, melyek teljesen besüllyeszthetőek a konyhapultba, csak használatkor emelkednek ki a pultból, így nem akadályozzák az ablak nyitását.

Főzés közben egyetlen gombnyomásra kiemelkedik a felületből, és bekapcsol. Amikor az étel elkészült, egyszerűen csúsztassa vissza a helyére. Ezeket a páraelszívókat nagy teljesítményű motorokkal látják el, így megfelelő légszállítást biztosítanak, ezáltal a főzést követően is kellemes és friss marad a levegő a konyhában.

Főzés közben a munkafelület ledes megvilágítása és a szükséges levegőáramlás teljes mértékben biztosított, így Önnek csak a főzésre kell összpontosítania a komfortos, megtisztított konyhai légtérben.

Bővebben
Bővebben
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ