minden kategória
Termékek szűrése
Márka
Típus
Energiaosztály
Szélesség
Légszállítás maximum fokozaton
Motor száma
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
Raktáron
kiemelt beépíthető páraelszívó
ajánlatunk
Raktáron kiemelt beépíthető páraelszívó
ajánlatunk
Rendezés:
447 900 Ft
-13%
389 900 Ft
Összehasonlítás
Rendezés:
2020.06.04.  

Pultba süllyeszthető páraelszívó

A preciz.hu által forgalmazott speciális kialakítású páraelszívók mennyzetbe integrálhatóak, különböző változatokban kaphatóak. Ha a főzőlap ablak elé kerül, úgynevezett pultba építhető páraelszívók jelenthetik a megoldást, melyek teljesen besüllyeszthetőek a konyhapultba, csak használatkor emelkednek ki a pultból, így nem akadályozzák az ablak nyitását.

A teljesen mennyezetbe integrálható Falmec, Sirius mennyezeti elszívók különböző változatokban kaphatóak. Különféle rozsdamentes acél, világító vagy álmennyezeti modulokat lehet tetszőlegesen variálni. Ezeket a páraelszívókat nagy teljesítményű motorokkal látják el, így megfelelő légszállítást biztosítanak, ezáltal a főzést követően is kellemes és friss marad a levegő a konyhában. Ezek a páraelszívók is kaphatók külső motoros változatban is. Többféle méretben választhatóak.

 

Bővebben
Bővebben
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ