minden kategória
Termékek szűrése
Légszállítás maximum fokozaton
aeg partner Electrolux partner Ország Boltja 2019 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj
Nincsenek termékek ebben a kategóriában!
2022.05.26.  

Pultba süllyeszthető páraelszívó

A preciz.hu által forgalmazott speciális kialakítású pultba építhető páraelszívók a munkapultba integrálhatóak, különböző változatokban kaphatóak. Ha a főzőlap ablak elé kerül, úgynevezett pultba építhető páraelszívók jelenthetik a megoldást, melyek teljesen besüllyeszthetőek a konyhapultba, csak használatkor emelkednek ki a pultból, így nem akadályozzák az ablak nyitását.

Főzés közben egyetlen gombnyomásra kiemelkedik a felületből, és bekapcsol. Amikor az étel elkészült, egyszerűen csúsztassa vissza a helyére. Ezeket a páraelszívókat nagy teljesítményű motorokkal látják el, így megfelelő légszállítást biztosítanak, ezáltal a főzést követően is kellemes és friss marad a levegő a konyhában.

Főzés közben a munkafelület ledes megvilágítása és a szükséges levegőáramlás teljes mértékben biztosított, így Önnek csak a főzésre kell összpontosítania a komfortos, megtisztított konyhai légtérben.

Bővebben
Bővebben
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ