minden kategória
Termékek szűrése
Márka
Típus
Energiaosztály
Mosási kapacitás (kg)
Max. centrifuga fordulat
Kijelző típusa
Motor típus
Gőzfunkció
Kezelőpanel felirat
Gorenje Bosch Electrolux AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
AEG 10 év garancia az inverter motorra mosógép, szárítógép és mosó-szárítógép esetén.
Electrolux 10 év garancia az inverter motorra mosógép, szárítógép és mosó-szárítógép esetén.
Raktáron kiemelt beépíthető mosógép
ajánlatunk
Rendezés:
2024.07.23.  

Mosógép

A preciz.hu kínálatában szereplő beépíthető mosógépek szabvány konyhapult alá beépíthetőek. Az alacsony zajszintű Aeg és Electrolux beépíthető mosógépek gőzfunkcióval rendelkeznek, amely a mosási ciklus végén gőzfröccsöt alkalmaz. Ez a funkció tökétesen alkalmas a ruhanemű gyűrődésmentesítésére és felfrissítésére.

Most minden beépíthető mosógép inverter motorra 10 év gyári garancia érvényes!

A teljesen beépíthető Aeg mosógépek extra nagy töltetkapacitással rendelkeznek; akár paplan, tollkabát, anorák mosására is alkalmasak. Az ÖkoPower speciális mosóprogramot mindennapos használathoz találták ki, mindössze 59 perces alacsony energiafogyasztással.

Nem szeret vasalni? Használja a ProSteam gőz funkciót: jelentősen csökkentheti a gyűrődéseket a száraz ruhákon vagy a mosási program végén is választhat gőz funkciót az ingek, blúzok gyűrődésmentesítéséhez.

Az Aeg beépíthető mosógép inverter motorja extra halk, nem zavarja a családi beszélgetéseket. A gyártómű az inverter motorra most 10 év garanciát vállal!

Bővebben
Bővebben
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ