minden kategória
Termékek szűrése
aeg partner Electrolux partner Ország Boltja 2019 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj
AEG 10 év garancia az inverter motorra mosógép, szárítógép és mosó-szárítógép esetén.
Electrolux 10 év garancia az inverter motorra mosógép, szárítógép és mosó-szárítógép esetén.
Nincsenek termékek ebben a kategóriában!
2022.05.28.  

Mosó-szárítógép

A preciz.hu kínálatában szereplő beépíthető mosó-szárítógépek  szabvány konyhapult alá építhetőek. Tökéletes megoldás azoknak, akik ragaszkodnak a szárítógép nagyszerű találmányához, de nem tudnak elhelyezni két különálló készüléket. Az előd modellekhez képest lényegesen nőtt a beépíthető mosó-szárítógépek kapacitása.

Az Aeg és Electrolux beépíthető mosó-szárítógépek gőzprogrammal is rendelkeznek, amely kiválóan alkalmas a ruhanemű gyűrődésmentesítésére és felfrissítésére.

Az Aeg és Electrolux mosó-szárítógépet nem kell kímélni, 10 év garanciát vállal most az inverter motorra a gyártómű.

Az Aeg és Electrolux beépíthető mosó-szárítógépek számos személyre szabott mosás-szárítás programot biztosítanak a ruhatípusnak megfelelően. A NonStop 60 perces programnak köszönhetően 1 órán belül elvégezheti mind a mosást és szárítást. A mosási és szárítási programokat természetesen egymástól függetlenül is használhatja.

Az automata szárítás során szenzorok garantálják, hogy a kívánt szárazsági fok (extra száraz, szekrényszáraz, vasalásnedves) elérése után a program véget érjen; így elkerülhető a ruhák túlszárítása.

Bővebben
Bővebben
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ