minden kategória
Termékek szűrése
Hűtőtér nettó űrtartalma
Fagyasztótér nettó űrtartalma
Készülék magasság
aeg partner Electrolux partner Ország Boltja 2019 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj
Nincsenek termékek ebben a kategóriában!
2022.05.26.  

Borhűtő

Kedvenc borainkat szabályozott környezetben kell tárolni: csak ilyen körülmények között fejlődhetnek ki a palackban az összetett aromák, zamatok. A rezgések, a szagok és az UV fény mind befolyásolja ezt a fejlődési folyamatot. Az ultraibolya fény például biokémiai folyamatokat indíthat be a borban, amelyek nyomán megváltozik az íze és a színe.

A beépíthető borhűtők különböző méretben és ajtómegoldással elérhetők. Legnépszerűbbek a pult alá építhető hűtőszekrények, amelyek pont elférnek a szabvány magasságú munkapult alatt. A készülék a talapzaton át veszi a levegőt, nem szükséges szellőzőrácsot vágni a bútorba.

A kisméretű, kompakt borhűtők is keresettek, pontosan illeszkednek a szabványos méretű 45 cm - es helyekrek. Más kompakt beépíthető készülékkel elegáns konyhafal alakítható ki.

Bővebben
Bővebben
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ