minden kategória
Termékek szűrése
Márka
Termék ára
479.900 Ft
Szín
Típus
Energiaosztály
Beépítési mód
Palackok max. száma
Hőmérsékletzónák
Hűtőtér nettó űrtartalma
Rakodófelületek száma
Fagyasztótér nettó űrtartalma
Energiafogyasztás
Beépítési magasság (mm)
Készülék magasság
Termékcsalád
Gorenje Bosch Electrolux AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
Raktáron kiemelt beépíthető borhűtő
ajánlatunk
Rendezés:
2024.06.20.  

Borhűtő

Kedvenc borainkat szabályozott környezetben kell tárolni: csak ilyen körülmények között fejlődhetnek ki a palackban az összetett aromák, zamatok. A rezgések, a szagok és az UV fény mind befolyásolja ezt a fejlődési folyamatot. Az ultraibolya fény például biokémiai folyamatokat indíthat be a borban, amelyek nyomán megváltozik az íze és a színe.

A beépíthető borhűtők különböző méretben és ajtómegoldással elérhetők. Legnépszerűbbek a pult alá építhető hűtőszekrények, amelyek pont elférnek a szabvány magasságú munkapult alatt. A készülék a talapzaton át veszi a levegőt, nem szükséges szellőzőrácsot vágni a bútorba.

A kisméretű, kompakt borhűtők is keresettek, pontosan illeszkednek a szabványos méretű 45 cm - es helyekrek. Más kompakt beépíthető készülékkel elegáns konyhafal alakítható ki.

Bővebben
Bővebben
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ