termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner

Biztonsági alaplap PBOX-9R

Költségek:590Ft
Biztonsági alaplap PBOX-9R
Összehasonlítás
Modell név: AEG PBOX-9R
Márka: AEG
 
Akciós ár:  11 900 Ft
Eredeti ár:  13 900 Ft
-14%
Rendelésre
Mennyiség:
AEG PBOX-9R kosárba tétele! Regisztráció nélkül is vásárolhat!
 
Márka
AEG
Modellnév
PBOX-9R
Termékkód
944189316
Típus
főzőlap védő
Általános leírás
A biztonsági alaplap használatával maximálisan működik a készülék szellőzése valamint véd a mechanikai sérülésektől is. Küönösen ajánlott, ha a főzőlap alatt fiók van kialakítva.
Kompatibilis modellek
Minden önállóan beépíthető 90 cm széles AEG, Electrolux hagyományos kerámialaphoz ajánlott. Nem használható, ha a főzőlap a sütő fölött van elhelyezve.
 
 

Amikor fiókok felett helyezi el a főzőlapot, ellenőrizze, hogy van-e megfelelő levegőkeringés a készülék alja és a felső fiók között.Legalább 5mm távolságot kell tartani a munkafelület és az alatta levő készülék előlapja között. Ha nem tervezték be ezt a szellőzést biztosító rést vagy túl nagy bontással járna a bútor átalakítása, a biztonsági előlap egyszerűen felpattintható a főzőlap aljára és biztosítja a tökéletes légáramlást. Kisgyerekes családoknál szintén előny lehet, hogy az evőeszköz nem kerülhet a főzőlap szabad nyílásai közé.

Utoljára nézett
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása