minden kategória
aeg partner Electrolux partner Ország Boltja 2019 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj
+3 év extra gyári garancia minden AEG mosógépre, szárítógépre és mosó-szárítógépre a preciz.hu-tól!
2021.09.29

Vásároljon 2021 december 31-ig AEG mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárítógépet és ráadásként 3 év extra garanciát adunk ajándékba a törvényben előírt kötelező gyártói garanciaidőn felül. 

 

AEG MOSÓGÉPEK: EGYEDÜLÁLLÓ GONDOSKODÁS Az AEG mosógépek nem egyszerűen csak tisztítják, de egyedülállóan intelligens technológiai megoldásaikkal óvják is ruháit. Ezért kedvenc holmijai hosszú ideig megőrzik színüket, formájukat, valamint puhaságukat. Sőt, gőzprogramon* akár mosás nélkül is felfrissítheti a régóta nem hordott, vagy éppen csak pár óráig viselt darabokat. *Bizonyos modellekben.

 

AEG SZÁRÍTÓGÉPEK: KÍMÉLETES SZÁRÍTÁS Az AEG szárítógépekben biztonságosan száríthat meg minden ruhát, amit kézzel vagy gépben kimosott. Az inverter motoros modellek számos speciális programmal segítenek önnek a különféle holmik (pamut, műszálas, selyem, gyapjú, outdoor, ágynemű vagy akár ágyneműhuzat) megfelelő szárításában. A gépben szárított ruhák puhábbak és szebbek lesznek, mintha szabad levegőn szárította volna meg őket.

 

AEG MOSÓ-SZÁRÍTÓ GÉPEK: TELJESKÖRŰ GONDOSKODÁS Ha csak 1 készüléknek van hely, de szeretne minden nap simogatóan puha ruhába bújni, válasszon mosó-szárító gépet. Az AEG mosó-szárító gépek ugyanolyan hatékonyan és kíméletesen mossák és szárítják a ruhákat, mint a különálló készülékek. Ezekre a modellekre rábízhatja a címke szerint csak kézzel mosható ruháit is, és a teregetéssel sem kell foglalkoznia.

 


Hogyan kaphatja meg a ráadás 3 év extra garanciát a törvényben előírt kötelező gyártói garanciaidőn felül?
Regisztrálja vásárlását 2022. január 15-ig az AEG weboldalán található promóciós felületen!

A regisztrációhoz szükség van a vásárlást igazoló számla másolatára. Az érvényes regisztrációhoz a vásárlást igazoló számla kiállítási dátumának a promóciós időszakba kell esnie.
Promóciós időszak: 2021. augusztus 10. –  2021 december 31.

A tájékoztatás nem teljes körű! Vásárlás előtt kérjük tájékozódjon a promóció további részleteiről és általános szerződési feltételeiről ITT!

Az ajánlat 2021.08.10-tól 2021.12.31-ig, de legfeljebb a készletek erejéig, a preciz.hu weboldalunkon leadott megrendelés vagy üzletünkben történő vásárlás esetén, kizárólag a promócióban részt vevő termékre érvényes.

 


 

Vásároljon most AEG mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárítógépet és ráadásként 3 év extra garanciát adunk ajándékba a törvényben előírt kötelező gyártói garanciaidőn felül 2021. augusztus 10. - 2021. december 31.

Mosógép

Szárítógép

Beépíthető mosó-, szárítógép

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ