minden kategória
Electrolux Gorenje AEG Bosch Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
+3 év extra gyári garancia minden AEG mosógépre, szárítógépre és mosó-szárítógépre a preciz.hu-tól! Regisztrációhoz kötött.
2022.09.26

Vásároljon 2022 december 31-ig AEG mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárítógépet és ráadásként 3 év extra garanciát adunk ajándékba a törvényben előírt kötelező gyártói garanciaidőn felül. 

 

AEG MOSÓGÉPEK: EGYEDÜLÁLLÓ GONDOSKODÁS Legyen elegáns nap mint nap könnyedén. Az AEG mosógépek segítenek formában tartani ingjeit, blúzait, ezért kevesebb időt kell vasalással töltenie. A ProSteam®* technológiának köszönhetően a mosóprogramot kiegészítheti egy gőzciklussal, mely kisimítja a gyűrődéseket. A kevesebb vasalás miatt ruhái kevésbé lesznek viseltesek, ezért hosszabb ideig néznek ki úgy, mintha újak lennének. Az ÖKOMix®* technológia már azelőtt feloldja a mosószert és az öblítőt, hogy a víz a dobba jutna, így azok a mosás során minden szövetszálhoz eljutnak. *Bizonyos modellekben.

 

AEG SZÁRÍTÓGÉPEK: KÍMÉLETES SZÁRÍTÁS Minden mosható ruhát száríthat gépben, a legpuhább gyapjú pulóvertől a naponta viselt elegáns ingekig. Az AbsoluteCare® rendszer alacsony hőfokon szárít, és a ruhák anyagához igazítja a dob mozgását. A kíméletes szárítás során a sérülékeny szövetszálak nem törnek meg, ezért még a selyem ruha is megőrzi formáját, s közben kevésbé gyűrődik. A 3DScan* technológia a legmagasabb szintű precizitást és ruhaápolást jelenti. 10 cm mélyen is szkenneli az anyag nedvességtartalmát. Biztos lehet benne, hogy minden holmi, még az ágynemű és a pehelykabát is egyenletesen szárad, könnyű és meleg marad. *Bizonyos modellekben.

 

AEG MOSÓ-SZÁRÍTÓ GÉPEK: TELJESKÖRŰ GONDOSKODÁS A SensiDry®* technológiának köszönhetően a mosó-szárító gépek 40 százalékkal kevesebb vizet és energiát fogyasztanak. A hőszivattyús technológiával működő mosó-szárító gépek alacsony hőmérsékleten dolgoznak, így óvják ruháit, hogy azok hosszú ideig kifogástalan formában maradjanak. A DualSense®* technológia a ruhák anyagához igazítja a dobmozgást, a mosás és a szárítás során is. Az alacsonyabb hőmérséklet és a szabályozott dobmozgás lehetővé teszi, hogy a legfinomabb anyagú ruháktól a technikai kabátokig, bármilyen ruhát moshasson és száríthasson egy készülékben. *Bizonyos modellekben.

 


Hogyan kaphatja meg a ráadás 3 év extra garanciát a törvényben előírt kötelező gyártói garanciaidőn felül?
Regisztrálja vásárlását 2023. január 15-ig az AEG weboldalán található promóciós felületen!

A regisztrációhoz szükség van a vásárlást igazoló számla másolatára. Az érvényes regisztrációhoz a vásárlást igazoló számla kiállítási dátumának a promóciós időszakba kell esnie.
Promóciós időszak: 2022. augusztus 02. –  2022 december 31.

A tájékoztatás nem teljes körű! Vásárlás előtt kérjük tájékozódjon a promóció további részleteiről és általános szerződési feltételeiről ITT!

Az ajánlat 2022.08.02-tól 2022.12.31-ig, de legfeljebb a készletek erejéig, a preciz.hu weboldalunkon leadott megrendelés vagy üzletünkben történő vásárlás esetén, kizárólag a promócióban részt vevő termékre érvényes.

 


 

Vásároljon most AEG mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárítógépet és ráadásként 3 év extra garanciát adunk ajándékba a törvényben előírt kötelező gyártói garanciaidőn felül 2022. augusztus 02. - 2022. december 31.

Mosógép

Szárítógép

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ