termékkategóriák
Termékek szűrése
Márka
Termék ára
54.900 Ft
Szín
Típus
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
Raktáron
kiemelt ajánlatunk
A megrendelések feldolgozása és házhozszállítása zavartalan.
Raktáron kiemelt ajánlatunk
Rendezés:
Rendezés:
2020.04.09.  

Botmixer

A preciz.hu kínálatában szereplő multifunkciós botmixer igen nagy népszerűségnek örvend. A masszív, fémházas KitchenAid készülék direkt meghajtású motorja kiemelkedő teljesítményre képes. A tipikus pürésítés, habosítás, keverés funkción túl BPA-mentes aprítótáljában olajos magvakat, zöldséget, sajtot is apríthatunk.

A KitchenAid multifunkciós botmixer egyik sajátossága, hogy kétféle méretű keverőszár is tartozik az alapfelszereltséghez, az extra hosszú igen praktikus, ha mélyebb edényben kell pürésíteni. Továbbá, a botmixer funkciónál háromféle penge közül lehet választani: egy S-penge mixeléshez, Csillag-penge aprításhoz, jégdaráláshoz és Habosító-penge tejhab, krémlevesek pürésítéséhez. Az amerikai KitchenAid cég még arra is gondolt, hogy védőkarimával lássa el a botmixer fejrészt, ezáltal könnyen megóvhatjuk edényeinket az esetleges karcolásoktól.

Bővebben
Bővebben
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ