termékkategóriák
Termékek szűrése
Márka
Termék ára
309.990 Ft
Szín
Típus
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2017.02.20.  

Konyhai robotgép

Az amerikai KitchenAid cég prémium minőségű háztartási gépeket, konyhai kiegészítőket gyárt, amelyek használatával a háziassszonyok is professzionális szinten süthetnek-főzhetnek otthon. A KitchenAid háztartási készülékekre jellemző minőségi anyaghasználat, a legkorszerűbb műszaki megoldások és egyszerű használat mellett a cég kiemelkedő figyelmet fordít az esztétikumra, designra, egyedi színvilágra is.

A KitchenAid cég legnépszerűbb terméke az Artisan robotgép termékcsalád, amely már 30 féle színben kapható. A strapabíró robotgép profi módon dagaszt, krémet kever vagy habot ver, de vásárolhatunk hozzá különféle kiegészítő tartozékokat, melyek az ételelőkészítés során bármely szakaszban nagy segítségünkre lehetnek.

A cég olyan professzionális konyhagépeket is gyárt, amelyek nagyobb igénybevétel esetén is jól használhatóak. Így például a KitchenAid Heavy Duty professzionális konyhagép akár éttermekben is használható.

Bővebben Bővebben
1
2
Rendezés:
Márka rendezés:
Raktáron:
1
2
Rendezés:
Márka rendezés:
Raktáron: