termékkategóriák
Termékek szűrése
Márka
Termék ára
309.890 Ft
Szín
Típus
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
Raktáron
kiemelt ajánlatunk
A megrendelések feldolgozása és házhozszállítása zavartalan.
Raktáron kiemelt ajánlatunk
Rendezés:
Rendezés:
2020.04.09.  

Konyhai robotgép

Az amerikai KitchenAid cég prémium minőségű háztartási gépeket, konyhai kiegészítőket gyárt, amelyek használatával a háziassszonyok is professzionális szinten süthetnek-főzhetnek otthon. A KitchenAid háztartási készülékekre jellemző minőségi anyaghasználat, a legkorszerűbb műszaki megoldások és egyszerű használat mellett a cég kiemelkedő figyelmet fordít az esztétikumra, designra, egyedi színvilágra is.

A KitchenAid cég legnépszerűbb terméke az Artisan robotgép termékcsalád, amely már 30 féle színben kapható. A strapabíró robotgép profi módon dagaszt, krémet kever vagy habot ver, de vásárolhatunk hozzá különféle kiegészítő tartozékokat, melyek az ételelőkészítés során bármely szakaszban nagy segítségünkre lehetnek.

A cég olyan professzionális konyhagépeket is gyárt, amelyek nagyobb igénybevétel esetén is jól használhatóak. Így például a KitchenAid Heavy Duty professzionális konyhagép akár éttermekben is használható.

Bővebben
Bővebben
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ