minden kategória
Termékek szűrése
Márka
Termék ára
22.900 Ft
Típus
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
Raktáron
kiemelt ajánlatunk
Raktáron kiemelt ajánlatunk
Rendezés:
14 990 Ft
-34%
9 900 Ft
Összehasonlítás
22 900 Ft
Összehasonlítás
Rendezés:
2020.07.14.  

Kiegészítő tartozék

A preciz.hu kínálatában a KitchenAid termékkel kompatibilis kiegészítő tartozékokat is talál. Vásárolhatunk többek között citromfacsarót, fagylaltkészítőt, hurka-kolbász töltőt, húsdarálót, konzervnyitót, olasztészta készítőt, ravioli készítőt, gabonaőrlőt, tészta nyújtót és vágót, illetve zöldségszeletelőt is a robotgéphez. A sok -féle kiegészítőnek köszönhetően egy géppel elvégezhetünk szinte minden konyhai munkát, így nem kell számtalan különféle eszközt vásárolnunk.

Az amerikai KitchenAid cég hosszú éveken át biztosítja a kiegészítő tartozékokat kiskészülékeihez, nem okoz gondot, ha csak a vásárlást követően derül ki, milyen egyéb praktikus tartozékra lenne még szükség. A legnépszerűbb tartozékok mint pl.: húsdaráló, zöldségszeletelő, passzírozó szettben is elérhetőek, melyek ára kedvezőbb, mintha külön vásárolnánk meg.

Bővebben
Bővebben
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ