termékkategóriák
Termékek szűrése
Márka
Termék ára
25.900 Ft
Szín
Típus
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2017.03.29.  

Mixer

A preciz.hu kínálatában szereplő mixerek hatékony segítséget nyújtanak, ha csak kisebb mennyiségű ételt szeretne pépesíteni, tojáshabot felverni, aprítani, esetleg tésztát dagasztani. Az alap botmixerek mellett egyre népszerűbbek a multifunkciós mixerek, amelyekhez egy praktikus aprítótál is tartozik. A hagyományos kézi mixerek is megtalálhatóak minden átlag háztartásban, különösen hasznos, ha egy-két tojás vagy kis mennyiségű tejszín felverésére van szükség. Amennyiben kelt tésztákat is dagasztunk, érdemes a tálas verziót választani, melynek alaptartozéka a nagy űrtartalmú keverőtál.

A botmixerek segítségével gyorsan pépesíthetünk kis mennyiségű szilárd ételt, de krémlevesek elkészítéséhez is kényelmesen használhatóak. A multi botmixer kombinációk pedig olyan aprítótálat tartalmaznak, melyben hagymát, zöldfűszereket, sajtot, apróra vágott zöldséget gyorsan felapríthatunk. Az extra motor teljesítményű (700-750W) modellekben akár sovány húsféléket, diót, mogyorót is darálhatunk. Ráadásul, a legfelszereltebb modellek további kiegészítőkkel - habverő, krumpli pürésítő feltét - segítik a főzést. Amennyiben csak aprító funkcióra van szükség, önálló nagy teljesítményű aprítók is elérhetőek, melyek hagyma, sovány hús, sajt, diófélék aprítására alkalmasak.
Az Electrolux botmixerek valamint multi mixerek fehér műanyag illetve rozsdamentes acél keverőszárral egyaránt kaphatóak. A motor kivételével minden tartozék mosogatógépben mosogatható.
A kézi mixerek és tálas mixerek azokban a  háztartásokban jelentenek segítséget, ahol rendszeresen készül valamilyen finom sütemény. A habverő adapter tojáshabot, tejszínhabot készít, míg a dagasztó fejjel kelt tésztákat lehet ruganyos állagúra gyúrni.

Bővebben Bővebben
Rendezés:
Márka rendezés:
Raktáron:
7 190 Ft
-10%
6 450 Ft
Összehasonlítás
13 990 Ft
-14%
11 990 Ft
Összehasonlítás

ingyenes szállítással
11 990 Ft
Összehasonlítás

ingyenes szállítással
14 990 Ft
Összehasonlítás
22 490 Ft
-12%
19 900 Ft
Összehasonlítás

ingyenes szállítással
27 990 Ft
-15%
23 900 Ft
Összehasonlítás

ingyenes szállítással
29 900 Ft
-13%
25 900 Ft
Összehasonlítás
Rendezés:
Márka rendezés:
Raktáron: