termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2013-11-04 17:34

Megbízható kondenzációs szárítógép 100.000Ft alatt? Lehetséges!

ZTE288 kondenzációs szárítógép inverter motorral, 8kg töltetkapacitással raktárról 94.900Ft országos házhozszállítással!

A Zanussi szárítógép termékcsalád legfelszereltebb modellje, ZTE288 mindent tud, ami egy hagyományos szárítógéptől elvárható.

Motor: nagy teljesítményű, energiatakarékos inverter motor.

Szenzoros szárítás: AutoSense+ nedvességérzékelő szenzor méri a ruhatöltet nedvességtartalmát és ehhez igazítja a program időtartamát illetve energiafelhasználását. A beállított nedvességi szint elérésekor leállítja a programot, nem szárítja túl a textíliát.

LCD-kijlező: közepes méretű LCD-kijelző mutaja a hátralévő időt. Fontos: a tervezett programidő változhat, hiszen a nedvességérzékelő szenzor folyamatosan felülírja a kívánt nedvességi szintnek megfelelően.

Speciális programok: Baby program (rugdalózók, bodyk), Farmer (eltérő anyagvastagságú ruhanemű akár szabadidőruházat is lehet), Mix (pamut és műszál együttes szárítására), Vasaláskönnyítő, Gyapjú, Idővezérelt.

Speciális opciók: kímélő plusz, gyűrődésgátló plusz, intenzív plusz, késleltetett plusz.

Ajánlott tartozékok:
SKP11 rögzítőkeret: amennyiben a szárítógépet a mosógép fölé szeretné tenni.
Szárítólabdák: különösen ajánlott, ha mosás során nem használ öblítőt. 

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása