termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2016-02-13 09:52

Most ajándék 6db-os prémium borospohár szett jár minden Electrolux pohártartó kosár kiegészítőhöz!

Az Electrolux új pohártartó kosarával biztonságban tudhatjuk a kényes üvegpoharakat, és ragyogóan tisztán vehetjük ki ezeket a mosogatógépből.

A kézi mosogatás hosszadalmas feladat, a mosogatógépben pedig – ha nincs pohártartó tüske a készülékünkben – nem mindig könnyű biztos helyet találni a poharaknak. Az Electrolux mosogatógép-kiegészítői közé tartozó pohártartó kosarat viszont épp ennek megoldására találták ki.

A kényelmesen használható kosárba egyszerre akár nyolc pohár is illeszthető, rugalmas kialakításának köszönhetően pedig a különböző méret és forma sem akadály! A pohártartó kosár a 60 és 45 cm széles mosogatógépekben is kényelmesen elfér, és legyen szó akár boros-, vagy pezsgőspoharakról, mindent biztonságosan megtart, míg a készülék ragyogóan tisztára mossa a poharakat. A mosogatás után a hasznos kiegészítőt elég egyszerűen összecsukni, így használaton kívül szinte alig foglal helyet.

A pohártartó bruttó 8.900Ft-os áron vásárolható meg a www.preciz.hu webáruházban és szaküzletben.


Próbálja ki és most 6db-os prémium borospohár szettet küldünk ajándékba!

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása