termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2016-02-13 09:52

Most ajándék 6db-os prémium borospohár szett jár minden Electrolux pohártartó kosár kiegészítőhöz!

Az Electrolux új pohártartó kosarával biztonságban tudhatjuk a kényes üvegpoharakat, és ragyogóan tisztán vehetjük ki ezeket a mosogatógépből.

A kézi mosogatás hosszadalmas feladat, a mosogatógépben pedig – ha nincs pohártartó tüske a készülékünkben – nem mindig könnyű biztos helyet találni a poharaknak. Az Electrolux mosogatógép-kiegészítői közé tartozó pohártartó kosarat viszont épp ennek megoldására találták ki.

A kényelmesen használható kosárba egyszerre akár nyolc pohár is illeszthető, rugalmas kialakításának köszönhetően pedig a különböző méret és forma sem akadály! A pohártartó kosár a 60 és 45 cm széles mosogatógépekben is kényelmesen elfér, és legyen szó akár boros-, vagy pezsgőspoharakról, mindent biztonságosan megtart, míg a készülék ragyogóan tisztára mossa a poharakat. A mosogatás után a hasznos kiegészítőt elég egyszerűen összecsukni, így használaton kívül szinte alig foglal helyet.

A pohártartó bruttó 8.900Ft-os áron vásárolható meg a www.preciz.hu webáruházban és szaküzletben.


Próbálja ki és most 6db-os prémium borospohár szettet küldünk ajándékba!

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása