termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2013-08-07 00:55

Kiterjesztett termékgarancia!

Hosszabb garancia, kevesebb gond, nagyobb biztonság! Örömmel tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy lehetősége van a gyári garanciát 3 vagy 5 évre kiegészíteni, minden 35.000 Forint feletti készülékhez. A kiterjesztett garancia szolgáltatásunkat a Groupama Garancia biztosítja. A biztosítás mind a Preciz.hu Webáruházban, mind a debreceni üzletünkben gyorsan és egyszerűen megvásárolható.

Milyen védelmet nyújt a termékgarancia biztosítás?

A kiterjesztett Garancia biztosítás gyári, belső meghibásodás esetén valamint hazaszállítás, beüzemelés során ért károsodások esetén gondoskodik arról, hogy készülékét a Magyarországon bárhol elérhető hivatalos szerviz megjavítsa. Újdonság továbbá, hogy amennyiben a javítás nem gazdaságos, egy vadonatúj készüléket adnak.

Hogy vásárolható meg a kiterjesztett termékgarancia?

A termék adattlapján az ár mellett van feltüntetve a 3 illetve 5 évre kiterjeszthető garancia bruttó ára, amelyet egyszerűen a  Kosárba tesz ikonnal tud a termékhez hozzáadni. Újdonság: a prémium kategóriás AEG mosógépek, mosogatógépek és szárítógépek többsége már tartalmazza az 5 éves díjmentes kiterjesztett garanciát. Azaz, Önnek nem kell fizetnie a biztosításért, a Preciz.hu Webáruház átvállalja a biztosítónak fizetendő költségeket.

További részletek, feltételek megtalálhatóak a termékleírás mellett.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása