termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2013-08-07 00:55

Kiterjesztett termékgarancia!

Hosszabb garancia, kevesebb gond, nagyobb biztonság! Örömmel tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy lehetősége van a gyári garanciát 3 vagy 5 évre kiegészíteni, minden 35.000 Forint feletti készülékhez. A kiterjesztett garancia szolgáltatásunkat a Groupama Garancia biztosítja. A biztosítás mind a Preciz.hu Webáruházban, mind a debreceni üzletünkben gyorsan és egyszerűen megvásárolható.

Milyen védelmet nyújt a termékgarancia biztosítás?

A kiterjesztett Garancia biztosítás gyári, belső meghibásodás esetén valamint hazaszállítás, beüzemelés során ért károsodások esetén gondoskodik arról, hogy készülékét a Magyarországon bárhol elérhető hivatalos szerviz megjavítsa. Újdonság továbbá, hogy amennyiben a javítás nem gazdaságos, egy vadonatúj készüléket adnak.

Hogy vásárolható meg a kiterjesztett termékgarancia?

A termék adattlapján az ár mellett van feltüntetve a 3 illetve 5 évre kiterjeszthető garancia bruttó ára, amelyet egyszerűen a  Kosárba tesz ikonnal tud a termékhez hozzáadni. Újdonság: a prémium kategóriás AEG mosógépek, mosogatógépek és szárítógépek többsége már tartalmazza az 5 éves díjmentes kiterjesztett garanciát. Azaz, Önnek nem kell fizetnie a biztosításért, a Preciz.hu Webáruház átvállalja a biztosítónak fizetendő költségeket.

További részletek, feltételek megtalálhatóak a termékleírás mellett.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása