termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2016-01-08 14:43

Amerika után a magyar háziasszonyokat is meghódította a KitchenAid jó minőségű, innovatív és designban is erős kisgépeivel. A termékskála a konyhai robotgépektől és multifunkciós konyhai kisgépektől a kenyérpirítón, vízforralón, turmixgépen át egészen a botmixerig, gyümölcscentrifugáig terjed.

Legenda lett a KitchenAid Artisan konyhai robotgép családja, amelynek teljes fémöntvény váza adja meg robosztus formáját. Az Artisan termékcsalád népszerűsége a látványos designon kívül a készülékekre jellemző megbízható funkcionalitásnak köszönhető. A 10 teljesítményfokozat és a közvetlen meghajtású motor az alapanyagokhoz igazodó teljesítményt garantál, és nem utolsósorban az alacsony zajszint is figyelemreméltó más hasonló jellegű konyhagépekhez képest.

Mégis azért kedveljük a legjobban a KitchenAid Artisan konyhai robotgépeket, mert pillanatok alatt tökéletes habot vernek, csomómentes krémet kevernek vagy éppen tésztát dagasztanak. A dagasztókarok nemcsak a tengely körül forognak, hanem bolygómozgást végeznek a rozsdamentes acél keverőtálban, ezzel a dagasztás és keverés egyenletesebb lesz. A habverőn és dagasztókaron kívül egy krémkeverő is tartozik az alapfelszereltséghez, mely vajas krémekhez is ideális.

Az alapfelszerelés további tartozékokkal egészíthető ki, így például a húsdarálást, zöldségszeletelést, tésztanyújtást, gyümölcsfacsarást, passzírozást és egyéb konyhai munkákat mindössze egy készülék használatával végezhetjük el. Praktikus megoldás az is, hogy a KitchenAid Artisan robotgép fejrésze billenthető, ezáltal a karok könnyen illeszthetőek a készülékhez.

Minden háziasszonynak jár egy KitchenAid robotgép aktív konyhai tevékenysége során, az ára bőven megtérül, ha figyelembe vesszük, hogy örök darabról van szó. A legnépszerűbb színek raktárról: 5KSM150PSEER /PIROS/, 5KSM150PSEAC /MANDULAKRÉM/, 5KSM150PSEOB /ONYX FEKETE/, 5KSM150PSEWH /FEHÉR/.

KitchenAid Artisan konyhai robotgépek 25-féle színben, 5 év gyári garanciával, akár raktárról ingyenes házhozszállítással a www.preciz.hu webáruházban és szaküzletben!

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása