termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2016-01-08 14:43

Amerika után a magyar háziasszonyokat is meghódította a KitchenAid jó minőségű, innovatív és designban is erős kisgépeivel. A termékskála a konyhai robotgépektől és multifunkciós konyhai kisgépektől a kenyérpirítón, vízforralón, turmixgépen át egészen a botmixerig, gyümölcscentrifugáig terjed.

Legenda lett a KitchenAid Artisan konyhai robotgép családja, amelynek teljes fémöntvény váza adja meg robosztus formáját. Az Artisan termékcsalád népszerűsége a látványos designon kívül a készülékekre jellemző megbízható funkcionalitásnak köszönhető. A 10 teljesítményfokozat és a közvetlen meghajtású motor az alapanyagokhoz igazodó teljesítményt garantál, és nem utolsósorban az alacsony zajszint is figyelemreméltó más hasonló jellegű konyhagépekhez képest.

Mégis azért kedveljük a legjobban a KitchenAid Artisan konyhai robotgépeket, mert pillanatok alatt tökéletes habot vernek, csomómentes krémet kevernek vagy éppen tésztát dagasztanak. A dagasztókarok nemcsak a tengely körül forognak, hanem bolygómozgást végeznek a rozsdamentes acél keverőtálban, ezzel a dagasztás és keverés egyenletesebb lesz. A habverőn és dagasztókaron kívül egy krémkeverő is tartozik az alapfelszereltséghez, mely vajas krémekhez is ideális.

Az alapfelszerelés további tartozékokkal egészíthető ki, így például a húsdarálást, zöldségszeletelést, tésztanyújtást, gyümölcsfacsarást, passzírozást és egyéb konyhai munkákat mindössze egy készülék használatával végezhetjük el. Praktikus megoldás az is, hogy a KitchenAid Artisan robotgép fejrésze billenthető, ezáltal a karok könnyen illeszthetőek a készülékhez.

Minden háziasszonynak jár egy KitchenAid robotgép aktív konyhai tevékenysége során, az ára bőven megtérül, ha figyelembe vesszük, hogy örök darabról van szó. A legnépszerűbb színek raktárról: 5KSM150PSEER /PIROS/, 5KSM150PSEAC /MANDULAKRÉM/, 5KSM150PSEOB /ONYX FEKETE/, 5KSM150PSEWH /FEHÉR/.

KitchenAid Artisan konyhai robotgépek 25-féle színben, 5 év gyári garanciával, akár raktárról ingyenes házhozszállítással a www.preciz.hu webáruházban és szaküzletben!

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása