termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2016-09-17 07:27

Vásároljon bármilyen KitchenAid Artisan vagy Profi konyhai robotgépet a www.preciz.hu webáruházban vagy szaküzletben, és Öné lehet* a praktikus zöldségszeletelő szett 34 990 Ft helyett 11 990 Ft-ért.

* Az készlet erejéig!

KitchenAid Artisan konyhai robotgép zöldségszeletelő szett akció

Mindössze annyit kell tennie, hogy a www.preciz.hu oldalon a rendelés elküldése előtt a "Megjegyzés" rovatban jelzi, szeretné a kiválasztott konyhai robotgépet a promóciós zöldségszeletelő szettel kiegészíteni.

Az amerikai KitchenAid KitchenAid cég legnépszerűbb terméke az Artisan robotgép termékcsalád, amely már 30 féle színben kapható. A strapabíró robotgép profi módon dagaszt, krémet kever vagy habot ver, de vásárolhatunk hozzá különféle kiegészítő tartozékokat, melyek az ételelőkészítés során bármely szakaszban nagy segítségünkre lehetnek. A sok -féle kiegészítőnek köszönhetően egy géppel elvégezhetünk szinte minden konyhai munkát, így nem kell számtalan különféle eszközt vásárolnunk.

A kiegészítő adapter egyszerűen behelyezhető a robotgépbe, felfogatása stabil. A  zöldségszeletelő olyan kemény zöldségeket is pillanatok alatt aprít, mint a zeller, cékla, burgonya. Akár az ünnepi menüsorba is bátran beilleszthetünk egy igazi autentikus Waldorf vagy narancsos céklasalátát.

KitchenAid konyhai robotgépek a legnépszerűbb színekben raktárról, 5 év garanciával!