termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2016-09-17 07:27

Vásároljon bármilyen KitchenAid Artisan vagy Profi konyhai robotgépet a www.preciz.hu webáruházban vagy szaküzletben, és Öné lehet* a praktikus zöldségszeletelő szett 34 990 Ft helyett 11 990 Ft-ért.

* Az készlet erejéig!

KitchenAid Artisan konyhai robotgép zöldségszeletelő szett akció

Mindössze annyit kell tennie, hogy a www.preciz.hu oldalon a rendelés elküldése előtt a "Megjegyzés" rovatban jelzi, szeretné a kiválasztott konyhai robotgépet a promóciós zöldségszeletelő szettel kiegészíteni.

Az amerikai KitchenAid KitchenAid cég legnépszerűbb terméke az Artisan robotgép termékcsalád, amely már 30 féle színben kapható. A strapabíró robotgép profi módon dagaszt, krémet kever vagy habot ver, de vásárolhatunk hozzá különféle kiegészítő tartozékokat, melyek az ételelőkészítés során bármely szakaszban nagy segítségünkre lehetnek. A sok -féle kiegészítőnek köszönhetően egy géppel elvégezhetünk szinte minden konyhai munkát, így nem kell számtalan különféle eszközt vásárolnunk.

A kiegészítő adapter egyszerűen behelyezhető a robotgépbe, felfogatása stabil. A  zöldségszeletelő olyan kemény zöldségeket is pillanatok alatt aprít, mint a zeller, cékla, burgonya. Akár az ünnepi menüsorba is bátran beilleszthetünk egy igazi autentikus Waldorf vagy narancsos céklasalátát.

KitchenAid konyhai robotgépek a legnépszerűbb színekben raktárról, 5 év garanciával!

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása