termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2016-06-15 22:49

Most ingyenes országos házhoz szállítás minden Aeg, Electrolux, Zanussi és Liebherr fagyasztószekrényre és fagyasztóládára a Preciz.hu webáruházban és szaküzletben!

Raktárról, azonnali szállítással Aeg 7-fiókos fagyasztószekrények, Electrolux fagyasztók többféle méretben és kivitelben, Electrolux és Zanussi jászberényi gyártású fagyasztóládák.

Most nem érdemes segítséget kérni az utánfutós szomszédtól, a futárszolgálat két személlyel végzi a házhozszállítást és a lakásba is beviszik a készüléket a kívánt helyre. A házhozszállítás díját a készülék értékétől függetlenül üzletünk, a Preciz.hu webáruház és szaküzlet fizeti; Önnek csak a modellt kell kiválasztani.

Nem tudja, mit csináljon a régi fagyasztóval? Az új készülék kiszállításával egyidőben a futárszolgálat munkatársai a régi készüléket is díjmentesen elszállítják, amennyiben ezt Ön a rendelés során jelzi üzletünknek.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása