termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2016-06-15 22:49

Most ingyenes országos házhoz szállítás minden Aeg, Electrolux, Zanussi és Liebherr fagyasztószekrényre és fagyasztóládára a Preciz.hu webáruházban és szaküzletben!

Raktárról, azonnali szállítással Aeg 7-fiókos fagyasztószekrények, Electrolux fagyasztók többféle méretben és kivitelben, Electrolux és Zanussi jászberényi gyártású fagyasztóládák.

Most nem érdemes segítséget kérni az utánfutós szomszédtól, a futárszolgálat két személlyel végzi a házhozszállítást és a lakásba is beviszik a készüléket a kívánt helyre. A házhozszállítás díját a készülék értékétől függetlenül üzletünk, a Preciz.hu webáruház és szaküzlet fizeti; Önnek csak a modellt kell kiválasztani.

Nem tudja, mit csináljon a régi fagyasztóval? Az új készülék kiszállításával egyidőben a futárszolgálat munkatársai a régi készüléket is díjmentesen elszállítják, amennyiben ezt Ön a rendelés során jelzi üzletünknek.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása