termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2017-07-24 14:04

Most éri még szárítógépet venni!

Electrolux EDH3488GDE hőszivattyús szárítógép most extra akciós áron, ingyenes házhozszállítással!

A hőszivattyús technológia gondoskodik a hagyományos szárítógépekénél alacsonyabb energiafogyasztásról, A++ osztályba emelve a készüléket, így az áramszámla csökkentéséhez is hozzájárul. Ráadásul mivel alacsonyabb hőmérsékletet használ a szárításhoz, a ruhák is hosszabb ideig maradnak szépek.

Az Electrolux EDH3488GDE szárítógép OptiSense rendszere a szárítási időt a töltethez igazítja, érzékeli a nedvességtartalmat, így ruháinak hatékony szárítása garantált, nem kell tartani a túlszárítástól; a ruhenemű nem megy össze.

A legkényesebb selyem és gyapjú ruhanemű is biztonságosan szárítható, a szárítókosár használatával még a legféltettebb flitteres pulóverek sem károsodnak.

Most akciós áron: Electrolux EDH3488GDE szárítógép 159.900Ft-ért ingyenes házhozszállítással. Ráadás egy doboz szárítókendő, hogy ruhái még illatosabbak legyenek!

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
RENDELÉS FELADÁSA