termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2012-05-07 16:06

Electrolux porszívó promóció

A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság adta az apropóját az új Electrolux porszívó promóciónak.

A porzsákos Jetmaxx porszívóban 0,009 másodperc alatt érik el a porszemcsék a 100 km/h sebességet. Ugyanezt a tempót a leggyorsabb utcai Ferrari, a 430 Scuderia, 3,1 másodperc alatt éri el. Az elképesztően gyors porfelszedésnek köszönhetően a Jetmaxx modellel minden eddiginél gyorsabb és hatékonyabb a takarítás.

Mitől ennyire gyors?

A szívófej körüli erős légmozgás örvényként szívja be az útjába kerülő porszemeket, melyek gyorsan, akadálymentesen jutnak el a portartályba, illetve a porzsákba. A beszívott porszemcsék 0,009 másodperc alatt gyorsulnak fel 100 km/h-ra, sőt, 180 km/h sebességet is képesek elérni. Ezért valóban rekord sebességgel, mindössze 0,06 másodperc alatt kerülnek a padlóról a portartályba.

A Jetmaxx porszívóban egy egyedülálló porzsáktartó kosár is segíti a szupergyors levegőáramlást és a porzsák egyszerű, higiénikus cserélését. A kosár stabilan a helyén tartja a porzsákot, s így folyamatosan, gyorsan áramlik a levegő a készülékben. A porzsákot a kosárral együtt lehet kiemelni, így biztosan nem szóródik ki belőle a por, amikor a fogyasztók kiemelik a helyéről és elviszik a szemeteshez.

A modell megnevezése Electrolux Jetmaxx ZJM68CUP, bruttó fogyasztói ára 29.990Ft.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása