termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2012-05-07 16:06

Electrolux porszívó promóció

A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság adta az apropóját az új Electrolux porszívó promóciónak.

A porzsákos Jetmaxx porszívóban 0,009 másodperc alatt érik el a porszemcsék a 100 km/h sebességet. Ugyanezt a tempót a leggyorsabb utcai Ferrari, a 430 Scuderia, 3,1 másodperc alatt éri el. Az elképesztően gyors porfelszedésnek köszönhetően a Jetmaxx modellel minden eddiginél gyorsabb és hatékonyabb a takarítás.

Mitől ennyire gyors?

A szívófej körüli erős légmozgás örvényként szívja be az útjába kerülő porszemeket, melyek gyorsan, akadálymentesen jutnak el a portartályba, illetve a porzsákba. A beszívott porszemcsék 0,009 másodperc alatt gyorsulnak fel 100 km/h-ra, sőt, 180 km/h sebességet is képesek elérni. Ezért valóban rekord sebességgel, mindössze 0,06 másodperc alatt kerülnek a padlóról a portartályba.

A Jetmaxx porszívóban egy egyedülálló porzsáktartó kosár is segíti a szupergyors levegőáramlást és a porzsák egyszerű, higiénikus cserélését. A kosár stabilan a helyén tartja a porzsákot, s így folyamatosan, gyorsan áramlik a levegő a készülékben. A porzsákot a kosárral együtt lehet kiemelni, így biztosan nem szóródik ki belőle a por, amikor a fogyasztók kiemelik a helyéről és elviszik a szemeteshez.

A modell megnevezése Electrolux Jetmaxx ZJM68CUP, bruttó fogyasztói ára 29.990Ft.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása