termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2014-11-17 18:39

Vásároljon beépíthető vagy szabadonálló Electrolux mosogatógépet 2014. november 17. és 2015. január 4. között és  mi ajándékba adunk 15 hónap extra garanciát, és egy Finish kezdőcsomagot új készülékéhez.

Aki nem használ mosogatógépet, évente közel 15 napot tölt azzal, hogy kézzel mosogatja el edényeit. Így egy év alatt akár 2 hétnyi szabadidőtől fosztja meg magát, amit akár szórakozással, pihenéssel is tölthetne. Az Electrolux mosogatógépekre a legzsírosabb serpenyőit és törékeny üvegpoharait is rábízhatja. A készülékek nap, mint nap profi segítséget nyújtanak a mosogatáshoz. Ráadásul, a 12 hónapos gyári garancián túl, most 15 hónap extra garanciát adunk ajándékba mosogatógépéhez. Amikor megveszi új készülékét, az üzletben kap hozzá egy lepecsételt extra garanciajegyet. Kérjük, őrizze meg a vásárlást igazoló bizonylattal együtt a garanciaidő végéig.

A Finish ajándék kezdőcsomagban talál:

  • 1 doboz Finish Quantum többfunkciós mosogatógép tablettát (8db)
  • 1 db Finish géptisztítót és –ápolót
  • 1 db Finish Citrom&Lime mosogatógép illatosítót
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása