termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2015-08-13 12:59

Kíváló minőségű német öko és bio mosószerek valamint tisztítószerek választékéval bővült a Preciz.hu háztartásigép szaküzlet és webáruház kínálata. Forgalmazott márkák: AlmaWin, Klar, Sonett és Sodasan.

Napjainkban sokan szenvednek bőrallergiában, bőrérzékenységben. A bőrallergiás megbetegedések gyakran a modern háztartások vegyszer használatához kapcsolhatók. A természetes alapanyagokból álló BIO mosószerek és tisztítószerek nem okoznak bőrirritációt, szemben a hagyományos tisztító készítmények allergén hatású összetevőivel. Mosóaktív anyagaik növényi olajokból és zsírokból származnak. Német bőrgyógyászati tesztek sora bizonyítja a termékek bőrbarát voltát. Az összetevők teljes listája megtalálható minden terméken. A bőrallergiában szenvedők így pontosan meggyőződhetnek a számukra fontos termékösszetételről.

Az AlmaWin, Klar, Sonett és Sodasan BIO mosószerek és tisztítószerek nem tartalmaznak:

 • Egészségre káros összetevőket
 • Mesterséges illatanyagokat és tartósítószereket
 • Foszfátokat és klórt
 • Kőolajszármazékokat
 • Optikai fehérítőt, melyek szintetikus anyagok, és allergiát
  okozhatnak
 • Felesleges töltőanyagokat, melyek nem rendelkeznek mosó- és
  tisztító hatással
 • Génmanipulált anyagokat

Kíméletes összetevőik miatt nemcsak a bőrbetegségben szenvedő emberek számára javasolt ezen szerek használata, hanem különösen ajánlott csecsemők, gyerekek ruháinak mosására. A legtöbb háztartásban az első gyermek születése után váltanak a szintetikus mosószerekről a bio és öko termékekre; ezt követően hamar kiderül a bio mosószerek és tisztítószerek jótékony hatása az egész család számára.


Az ökológiai szempontok alapján kifejlesztett AlmaWin, Klar, Sodasan és Sonett BIO mosószerek és tisztítószerek koncentrátumok, ezért a lehető legcsekélyebb hatást gyakorolják a természetre. A bennük található mosóaktív anyagok természetes úton lebomlanak. A koncentrátumok használata gazdaságos, sok felhasználást tesznek lehetővé. A csomagolóanyagok újrahasznosítható anyagból készülnek.

Vásároljon most öko és bio mosószereket - tisztítószereket bevezető áron, raktárról a preciz.hu webáruházban és üzletében.


0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása