termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2015-08-13 12:59

Kíváló minőségű német öko és bio mosószerek valamint tisztítószerek választékéval bővült a Preciz.hu háztartásigép szaküzlet és webáruház kínálata. Forgalmazott márkák: AlmaWin, Klar, Sonett és Sodasan.

Napjainkban sokan szenvednek bőrallergiában, bőrérzékenységben. A bőrallergiás megbetegedések gyakran a modern háztartások vegyszer használatához kapcsolhatók. A természetes alapanyagokból álló BIO mosószerek és tisztítószerek nem okoznak bőrirritációt, szemben a hagyományos tisztító készítmények allergén hatású összetevőivel. Mosóaktív anyagaik növényi olajokból és zsírokból származnak. Német bőrgyógyászati tesztek sora bizonyítja a termékek bőrbarát voltát. Az összetevők teljes listája megtalálható minden terméken. A bőrallergiában szenvedők így pontosan meggyőződhetnek a számukra fontos termékösszetételről.

Az AlmaWin, Klar, Sonett és Sodasan BIO mosószerek és tisztítószerek nem tartalmaznak:

 • Egészségre káros összetevőket
 • Mesterséges illatanyagokat és tartósítószereket
 • Foszfátokat és klórt
 • Kőolajszármazékokat
 • Optikai fehérítőt, melyek szintetikus anyagok, és allergiát
  okozhatnak
 • Felesleges töltőanyagokat, melyek nem rendelkeznek mosó- és
  tisztító hatással
 • Génmanipulált anyagokat

Kíméletes összetevőik miatt nemcsak a bőrbetegségben szenvedő emberek számára javasolt ezen szerek használata, hanem különösen ajánlott csecsemők, gyerekek ruháinak mosására. A legtöbb háztartásban az első gyermek születése után váltanak a szintetikus mosószerekről a bio és öko termékekre; ezt követően hamar kiderül a bio mosószerek és tisztítószerek jótékony hatása az egész család számára.


Az ökológiai szempontok alapján kifejlesztett AlmaWin, Klar, Sodasan és Sonett BIO mosószerek és tisztítószerek koncentrátumok, ezért a lehető legcsekélyebb hatást gyakorolják a természetre. A bennük található mosóaktív anyagok természetes úton lebomlanak. A koncentrátumok használata gazdaságos, sok felhasználást tesznek lehetővé. A csomagolóanyagok újrahasznosítható anyagból készülnek.

Vásároljon most öko és bio mosószereket - tisztítószereket bevezető áron, raktárról a preciz.hu webáruházban és üzletében.


0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása