termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2018-07-11 14:11

Electrolux EOC3430EOX beépíthető sütő pirolitikus tisztítással, most csak 94.900Ft a preciz.hu webáruházban és szaküzletben!

A pirolitikus tisztító funkcióval rendelkező sütő tisztítása rendkívül egyszerű, egy gombnyomásra a készülék hamuvá égeti a lerakódott szennyeződéseket, amelyet ezt követően egy nedves kendővel elegendő kitörölnie. 

A készülék alaptartozéka a biztonságos, teleszkópos sűtősín, melynek segítségével könnyedén tudja kivenni az elkészült ételeit, és eközben a kezét sem fogja megégetni.

Bárhová is tegye az ételeit a sütőben az erős hőlégkeverésnek köszönhetően azok egyenletesen és tökéletesen fognak átsülni.

Az Electrolux EOC3430EOX beépíthető sütő vásárlása esetén most az 1 év gyári jótálláson felül + 3 év garancia jár ajándékba, ennek feltétele a vásárlás regisztrálása az Electrolux weboldalának promóciós felületén. Az akció 2018. augusztus 31-ig tart, míg a készülék regisztrálása szeptember 21-ig lehetséges.

Az Electrolux EOC3430EOX beépíthető sütő ingyenes házhozszállítással elérhető a www.preciz.hu webáruházban.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása