termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2015-09-25 13:46

Most minden Electrolux szabadonálló elöltöltős és felültöltős mosógéphez és mosó-szárítógéphez ajándék folyékony Öko mosószer!

Vásároljon most energiatakarékos Electrolux mosógépet vagy mosó-szárítógépet 2015. szeptember 25-től december 14-ig és ajándékba kap egy flakon Almawin Öko folyékony mosódió koncentrátumot.

Önnek nem kell mást tennie, mint választani az Electrolux mosógépek vagy mosó-szárítógépek  közül és mi a készülékkel együtt küldjük az ajándék Öko mosószert.

Környezetbarát fogyasztóként fontos számunkra, hogy a készülékünk minél kevesebb vizet és áramot használjon a mosáshoz. Egyre többen figyelünk arra, hogy környezettudatosan mossunk. Nem indítjuk félig üresen a mosógépet, alacsonyabbra vesszük a hőfokot, bio mosószereket használunk. Az új Electrolux mosógép modellek már rendelkeznek folyékony mosószer adagolóval is; így kényelmesen adagolható a mosószer közvetlenül a tartályba.

 

Az ajándék mosószer tartalma: 1 flakon 25 mosásra elegendő Almawin Öko folyékony mosódió koncentrátum Verbéna  illattal és vasaláskönnyítővel. Mosószer, öblítő és vasaláskönnyítő egyben! A mosódió feltört héjából természetes szappan jellegű hatóanyag szabadul fel, mely kiemelkedő tisztító hatással rendelkezik. Bőrgyógyászatilag tesztelt, allergiásoknak és kisbabáknak is ajánlott.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása