termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2015-09-25 13:46

Most minden Electrolux szabadonálló elöltöltős és felültöltős mosógéphez és mosó-szárítógéphez ajándék folyékony Öko mosószer!

Vásároljon most energiatakarékos Electrolux mosógépet vagy mosó-szárítógépet 2015. szeptember 25-től december 14-ig és ajándékba kap egy flakon Almawin Öko folyékony mosódió koncentrátumot.

Önnek nem kell mást tennie, mint választani az Electrolux mosógépek vagy mosó-szárítógépek  közül és mi a készülékkel együtt küldjük az ajándék Öko mosószert.

Környezetbarát fogyasztóként fontos számunkra, hogy a készülékünk minél kevesebb vizet és áramot használjon a mosáshoz. Egyre többen figyelünk arra, hogy környezettudatosan mossunk. Nem indítjuk félig üresen a mosógépet, alacsonyabbra vesszük a hőfokot, bio mosószereket használunk. Az új Electrolux mosógép modellek már rendelkeznek folyékony mosószer adagolóval is; így kényelmesen adagolható a mosószer közvetlenül a tartályba.

 

Az ajándék mosószer tartalma: 1 flakon 25 mosásra elegendő Almawin Öko folyékony mosódió koncentrátum Verbéna  illattal és vasaláskönnyítővel. Mosószer, öblítő és vasaláskönnyítő egyben! A mosódió feltört héjából természetes szappan jellegű hatóanyag szabadul fel, mely kiemelkedő tisztító hatással rendelkezik. Bőrgyógyászatilag tesztelt, allergiásoknak és kisbabáknak is ajánlott.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása