termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2015-10-06 10:34

"Van-e nektek sütőtök, sül-e benne sütőtök?" Unalmas a sütőtök? Keressen egy új izgalmas receptet, a Jamie magazinban biztosan talál valami egyszerű, de nagyszerű kombinációt.

Most minden beépíthető Electrolux sütőhöz ajándék 1 éves Jamie magazin előfizetést adunk 2015. október 5. és december 21. között. Nem kell mást tennie, mint a www.electrolux.hu oldalon kitölteni az online regisztrációs lapot és feltölteni a vásárlást igazoló számla másolatát, és 2 hónapon belül megérkezik első lapszáma, vagy 20 munkanapon belül ajándékkártyája, melyet még az első lapszám érkezése előtt átadhat ismerősének. Az adatokat elküldheti e-mail-ben, vagy postán is, ha kitölti a nyomtatott regisztrációs kártyát.

Nem tud választani, melyik sütő lenne a legideálisabb az Ön konyhájában? Az ismerősénél gőzsütőt látott, de nem tudja, hogyan is működik? Esetleg olyan sütőt szeretne, amelyet nem kell tiszítani? Térjen be hozzánk debreceni üzletünkbe vagy használja az "Összehasonlítás" funkciót a www.preciz.hu webáruházunkban. Ne hagyja ki sütő-főzőlap szett ajánlatainkat sem, melyek jelentős árkedvezményt tartalmaznak!

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása