termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2015-11-24 09:34

Új AEG beépíthető sütőjéhez és főzőlapjához most 2 év extra garanciát kap ajándékba 2015. november 24. és 2016. január 31. között!

A 2 év extra garancia a törvényben meghatározott, kötelező garancia időn felül, további 2 évre szól. Az extra garancia érvényesítéséhez nem kell regisztrálnia, mindössze őrizze meg a megvásárolt sütő vagy főzőlap számláját a garancia idő végéig, a lepecsételt és hiánytalanul kitöltött gyári garanciajeggyel valamint az extra garanciakártyával együtt.

Ha jó minőségű beépíthető sütőt és főzőlapot szeretne, az Aeg készülékek segítenek Önnek, hogy hosszútávon  mindig változatos és egészséges ételeket tudjon készíteni. Az Aeg beépíthető gőzsütők jelenleg a piacon kapható legmodernebb innovációkkal rendelkeznek, melyek használatával a legkiválóbb eredményeket lehet elérni. Szintén népszerűek az Aeg pirolitikus tisztítású sütő modellek, melyek öntisztító funkcióval rendelkeznek, egy kiadósabb hússütés után a készülék teljesen leégeti a szennyeződést. Aki szeretne gyorsan és energiatakarékosan főzni, válasszon az Aeg indukciós főzőlapok közül, különféle méretben egyedi funkciókkal felszerelt prémium kategóriás főzőlapok szerepelnek a kínálatban.

A www.preciz.hu webáruházban és szaküzletben raktárról kaphatóak az Aeg beépííthető főzőlapok és AEG beépíthető sütők akár díjmentes országos házhozszállítással!

Szett összeállításban még kedvezőbb áron a legnépszerűbb Aeg sütő-főzőlap kombinációk!

AEG beépíthető sütő és beépíthető főzőlap + 2 év garanciával

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása