termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2015-12-18 14:12

Egy új hűtőszekrény vásárlása mindig különös izgatottsággal jár, vajon jó modellt választottunk-e; hiszen az előző készülék 25 évig szolgálta igényeinket. Nos, 25 év alatt sok minden változott a hűtőgyártás területén is. A mai hűtőszekrények egy év alatt fogyasztanak annyit, mint előd társai egy hónapra vetítve.

Az energiahatékonyságot a hűtőszekrényeken feltüntetett energiacímke jelzi, a legalacsonyabb energiafogyasztást A+++-os besorolás jelenti. Ebben a kategóriában kiemelkedő a hazai gyártású Aeg S83930CMX2 modell, amely 48%-kal fogyaszt kevesebbet, mint egy A+-os készülék, kb. 8000Ft-tal lehet számolni évente.

Az Aeg S83930CMX2 kombinált hűtőszekrényt nem kell leolvasztani, ebben a No Frost technológiájú hűtőben egyáltalán nem képződik jégréteg. A hűtő belsejében ugyanis egy ventilátor gondoskodik a hideg levegő egyenletes keringéséről. A fagyasztóba tett élelmiszerek között nem lesz jégkása, (pl: a borsó morzsalékos marad), a csomagolás nem fagy hozzá a hűtő belső falához.

Ráadásul, az Aeg S83930CMX2 normál terének teljes hátfal részén végighúzódó MultiAir Flow kialakítás szintén azt a célt szolgálja, hogy a levegő hőmérséklete mindenhol egyenletes maradjon; tovább frissen tartva élelmiszereinket. Sőt, a frissentartó rekeszben alacsonyabb hőmérsékleten tarthatjuk az intenzívebb hűtést igénylő nyersanyagokat.

Hűtőszekrény vásárláskor a design sem utolsó szempont, különösen akkor, ha egy kétméteres készülékről van szó. Az Aeg S83930CMX2 rozsdamentes acél ajtói örök életűek, elegáns rúdfogantyúi teljes stabilitást biztosítanak. Az ajtóra szerelt LCD-kijelző pedig hab a tortán, kényelmesen ellenőrizhetjük a hőmérsékletet. Ebben a hűtőszekrényben a fagyasztótér és a normáltér hőmérsékletet egymástól függetlenül is változtathatjuk.

A www.preciz.hu webáruházban és szaküzletben az Aeg S83930CMX2 kombinált hűtőszekrény 269.900Ft, raktárról! A kiszállítás díjmentes az ország bármely területére! A futárok két személlyel az emeletre is felviszik, nem kell segítséget kérnie.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása