termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2015-12-18 14:12

Egy új hűtőszekrény vásárlása mindig különös izgatottsággal jár, vajon jó modellt választottunk-e; hiszen az előző készülék 25 évig szolgálta igényeinket. Nos, 25 év alatt sok minden változott a hűtőgyártás területén is. A mai hűtőszekrények egy év alatt fogyasztanak annyit, mint előd társai egy hónapra vetítve.

Az energiahatékonyságot a hűtőszekrényeken feltüntetett energiacímke jelzi, a legalacsonyabb energiafogyasztást A+++-os besorolás jelenti. Ebben a kategóriában kiemelkedő a hazai gyártású Aeg S83930CMX2 modell, amely 48%-kal fogyaszt kevesebbet, mint egy A+-os készülék, kb. 8000Ft-tal lehet számolni évente.

Az Aeg S83930CMX2 kombinált hűtőszekrényt nem kell leolvasztani, ebben a No Frost technológiájú hűtőben egyáltalán nem képződik jégréteg. A hűtő belsejében ugyanis egy ventilátor gondoskodik a hideg levegő egyenletes keringéséről. A fagyasztóba tett élelmiszerek között nem lesz jégkása, (pl: a borsó morzsalékos marad), a csomagolás nem fagy hozzá a hűtő belső falához.

Ráadásul, az Aeg S83930CMX2 normál terének teljes hátfal részén végighúzódó MultiAir Flow kialakítás szintén azt a célt szolgálja, hogy a levegő hőmérséklete mindenhol egyenletes maradjon; tovább frissen tartva élelmiszereinket. Sőt, a frissentartó rekeszben alacsonyabb hőmérsékleten tarthatjuk az intenzívebb hűtést igénylő nyersanyagokat.

Hűtőszekrény vásárláskor a design sem utolsó szempont, különösen akkor, ha egy kétméteres készülékről van szó. Az Aeg S83930CMX2 rozsdamentes acél ajtói örök életűek, elegáns rúdfogantyúi teljes stabilitást biztosítanak. Az ajtóra szerelt LCD-kijelző pedig hab a tortán, kényelmesen ellenőrizhetjük a hőmérsékletet. Ebben a hűtőszekrényben a fagyasztótér és a normáltér hőmérsékletet egymástól függetlenül is változtathatjuk.

A www.preciz.hu webáruházban és szaküzletben az Aeg S83930CMX2 kombinált hűtőszekrény 269.900Ft, raktárról! A kiszállítás díjmentes az ország bármely területére! A futárok két személlyel az emeletre is felviszik, nem kell segítséget kérnie.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása