termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2013-10-05 11:53

AEG hőszivattyús szárítógép T86580IH most 5 év kiterjesztett garanciával raktárról!

A preciz.hu webáruház kínálatában szereplő AEG szárítógépek legnépszerűbb modellje a T86580IH hőszivattyús szárítógép.

AEG T86580IH hőszivattyús kondenzációs szárítógép

Kiknek ajánljuk?

Mindazoknak, akiknek az energiafogyasztás a legfontosabb szempont a szárítógép választásnál. A hőszivattyús modellek feleannyit fogyasztanak, mint más típusú szárítógépek. A kezdeti magasabb anyagi befektetés kb. egy-két éven belül megtérül azon háztartásokban, ahol egész évben szárítógéppel szárítanak nemcsak a téli időszakban.

Extra termékjellemzői:

- hőszivattyús technológia: 40%-50%-kal alacsonyabb energiafogyasztás a hagyományos kondenzációs technológiához képest

- inverter motor: tartós, jól terhelhető, egyenletes teljesítmény leadásra képes, energiatakarékos motor alacsony zajszinttel

- ProTex Plus dob: szövetkímélő dob XXL méretű kapacitással

- OptiSense vezérlés: nedvességérzékelő szenzor, amely a töltet mennyiségéhez igazítja az energia- és idő szükségletet (a gép érzékeli, ha a ruhanemű elérte a kívánt szárazsági fokot és leállítja a programot)

- LCD-kijelző: nagyméretű kijelző a beállítások jól látható áttekintéséhez.

Speciális funkciók:

- szárítás plusz opció: a kiválasztott szárazsági szint (vasalószáraz, szekrényszáraz, extra száraz) tovább növelhető

- gyűrődésmentesítő opció: akár 120 percig is beállítható a gyűrődésmentesítő fázis (alap beállításként 30 percig működik a program lejárta után)

- idővezérelt szárítás: kevés mennyiségű ruhadarab szárításához ajánlott (időtartam 10 perc és 2 óra között választható)

- centrifuga fordulatszám választás: ha ismert a mosógépen használt centrifuga fordulatszám, érdemes beállítani a szárítógépen is; így jelentős energiát takaríthatunk meg

- késleltetett indítás: a kiválasztott szárítóprogram késleltetett indítása 30 perc és 20 óra között állítható be.

Különleges programok:

- gyapjú program: a készülék Woolmark Gold minősítéssel rendelkezik, biztonságosan szárítható minden olyan gyapjú ruhanemű, amely címkéjén szerepel a szárítógépben szárítható jelzés.

- farmer: különböző anyagvastagságú, könnyen kezelhető ruhaneműhöz pl.: farmer, kord, vastag szabadidő ruházat stb.

- sport programok: két sport program választható – lélegző anyagból készült dzsekik illetve az extra vékony poliészter ruházat- szárításához.

- selyem, fehérnemű: finom mozgású, extra kímélő szárítás.

- takaró: pehely, toll, szintetikus töltésű paplanok is száríthatóak.

- Mix extra gyors program: a pamut illetve műszál ruhaneműt nem kell külön választani, együtt szárítható (töltet mennyiség 3 kg)

- extra csendes: az alapjában véve csendes készülék zajszintje tovább csökkenthető pl. éjszakai ruhaszárításhoz.

Kiegészítő tartozékok:

- levezetőcső kondenzvíz elvezetéséhez: ez a készülék alapfelszereltségként tartalmazza. Ha nem kívánja felhasználni a kondenzvíz - tartályban összegyűlt vizet, a csőkészlet segítségével beköthető a csatornába, nem kell üríteni a tartályt.

- összeépítő mosó-szárító keret: amennyiben a mosógép fölött szeretné elhelyezni a szárítógépet egy speciális gyári összeeépítő keret szükséges a rögzítéshez. Kérje kollégánk segítségét a kompatibilitás ellenőrzéséhez!

- szárítókosár: sportcipő, plüssállat, gyapjú ruházat rögzítéséhez ajánlott.

Karbantartási tipp:

Az ajtóban található szösz-filtert minden program után érdemes megtisztítani: enyhén vizes kézzel átsimítani! Egyéb telítettséget (kondenztartály, alsó hőcserélő egység) jelzi a készülék.

AEG T86580IH szárítógépet most 5 év extra garanciával raktárról, ingyenes országos házhozszállítással!

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása