termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2016-02-03 12:01

Üvegpoharat mosogatógépbe? Nyugodtan, ne mosogasson kézzel!

Az Aeg F66602IM0P beépíthető mosogatógép kivételes gondossággal mossa el még a legvékonyabb üvegpoharakat is. Nem kell többé kézzel mosogatni, mert a készülék felső kosarában található pohárrögzítő gumitüskék és –karok stabilan tartják a poharakat, a kímélő üvegmosó program pedig megóvja őket a karcolódástól.

Már a bepakolásnál sem borulnak fel a talpas poharak, és nem koccannak vagy karcolódnak össze a mosogató program futtatása közben. A kosarak magassága ráadásul állítható, hogy a magasabb boros és a hosszabb söröspoharak is elférjenek. A finom üvegekhez válasszuk a speciális üvegmosó programot, amely nem csak a poharak makulátlan tisztaságáról és cseppmentes szárításáról gondoskodik, de megvédi ezeket a hősokk okozta töréstől is. A program 45 fokon mosogatja, 60 fokon öblíti, majd a szokásosnál lassabban hűti le a kényes poharakat, hogy még a legvékonyabb falú üvegpoharak se repedjenek meg.

A poharak védelmében arra is figyeljünk, hogy speciális mosogatógébbe való tiszítószereket használjunk és a gyári só illetve öblítő beállításokat ne változtassuk meg. Ideális esetben külön használjuk a regeneráló sót, a hagyományos mosogatógép tablettát vagy port és az öblítő folyadékot a tökéletes mosogatási eredményért.

Aeg F66602IM0P beépíthető mosogatógép raktárról, díjtalan országos házhozszállítással, most 149.900Ft a www.preciz.hu webáruházban és szaküzletben.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása