termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2016-02-03 12:01

Üvegpoharat mosogatógépbe? Nyugodtan, ne mosogasson kézzel!

Az Aeg F66602IM0P beépíthető mosogatógép kivételes gondossággal mossa el még a legvékonyabb üvegpoharakat is. Nem kell többé kézzel mosogatni, mert a készülék felső kosarában található pohárrögzítő gumitüskék és –karok stabilan tartják a poharakat, a kímélő üvegmosó program pedig megóvja őket a karcolódástól.

Már a bepakolásnál sem borulnak fel a talpas poharak, és nem koccannak vagy karcolódnak össze a mosogató program futtatása közben. A kosarak magassága ráadásul állítható, hogy a magasabb boros és a hosszabb söröspoharak is elférjenek. A finom üvegekhez válasszuk a speciális üvegmosó programot, amely nem csak a poharak makulátlan tisztaságáról és cseppmentes szárításáról gondoskodik, de megvédi ezeket a hősokk okozta töréstől is. A program 45 fokon mosogatja, 60 fokon öblíti, majd a szokásosnál lassabban hűti le a kényes poharakat, hogy még a legvékonyabb falú üvegpoharak se repedjenek meg.

A poharak védelmében arra is figyeljünk, hogy speciális mosogatógébbe való tiszítószereket használjunk és a gyári só illetve öblítő beállításokat ne változtassuk meg. Ideális esetben külön használjuk a regeneráló sót, a hagyományos mosogatógép tablettát vagy port és az öblítő folyadékot a tökéletes mosogatási eredményért.

Aeg F66602IM0P beépíthető mosogatógép raktárról, díjtalan országos házhozszállítással, most 149.900Ft a www.preciz.hu webáruházban és szaküzletben.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása