termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2013-09-30 22:23

Minden vásárlónknak +2 év AEG extra garanciát adunk ajándékba, aki 2013. október 1. és december 31. között AEG beépíthető terméket vásárol a preciz.hu üzletében vagy weboldalán. A 2 év extra garancia a törvényben meghatározott, kötelező garanciaidőn felül, további 2 év.

Az akció minden beépíthető AEG termékre vonatkozik. A vásárlónak a megvásárolt készülék számláját és az extra garancia kártyát a vásárlás napjától számított, az általános garanciára vonatkozó törvényben előírt általános gyártói termék garanciaidőn túl, legalább 2 évig meg kell őriznie, és azt a garancia érvényesítésekor be kell mutatnia. A speciális garanciajegyen a készülék termékszámát és gyártási számát kötelező kitölteni. A +2 év garancia a rendeltetésszerű használat mellett keletkező meghibásodások ingyenes javítását jelenti. A +2 év garancia mindig az adott termékhez kapcsolódik, ezért a jogokat a mindenkori tulajdonos gyakorolja. A +2 év garancia többletszolgáltatás az Electrolux Lehel Kft. részéről, amely ingyenes javításra jogosítja fel a fogyasztót (ez magában foglalja a kiszállási díjat és az alkatrészek költségét), de elállásra vagy a készülék vételárának visszaigénylésére nem jogosít fel. Esetleges meghibásodás esetén kérjük, a területileg illetékes szervizzel vegye fel a kapcsolatot.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása