termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2013-09-30 22:23

Minden vásárlónknak +2 év AEG extra garanciát adunk ajándékba, aki 2013. október 1. és december 31. között AEG beépíthető terméket vásárol a preciz.hu üzletében vagy weboldalán. A 2 év extra garancia a törvényben meghatározott, kötelező garanciaidőn felül, további 2 év.

Az akció minden beépíthető AEG termékre vonatkozik. A vásárlónak a megvásárolt készülék számláját és az extra garancia kártyát a vásárlás napjától számított, az általános garanciára vonatkozó törvényben előírt általános gyártói termék garanciaidőn túl, legalább 2 évig meg kell őriznie, és azt a garancia érvényesítésekor be kell mutatnia. A speciális garanciajegyen a készülék termékszámát és gyártási számát kötelező kitölteni. A +2 év garancia a rendeltetésszerű használat mellett keletkező meghibásodások ingyenes javítását jelenti. A +2 év garancia mindig az adott termékhez kapcsolódik, ezért a jogokat a mindenkori tulajdonos gyakorolja. A +2 év garancia többletszolgáltatás az Electrolux Lehel Kft. részéről, amely ingyenes javításra jogosítja fel a fogyasztót (ez magában foglalja a kiszállási díjat és az alkatrészek költségét), de elállásra vagy a készülék vételárának visszaigénylésére nem jogosít fel. Esetleges meghibásodás esetén kérjük, a területileg illetékes szervizzel vegye fel a kapcsolatot.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása