termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2015-04-07 14:58

Az ország első és egyetlen AAAA energiaosztályú porszívója, az Electrolux UltraOne Quattro szőnyegen és parkettán is alaposan takarít. Nem „puffogtatja” vissza a port. Keveset fogyaszt. Csöndben végzi a dolgát. Egyszóval: mindent tud. És azt is a legjobban.

Hogy mi jelent az AAAA?

Az Európai Unió által tavaly szeptemberben bevezetett porszívó energiacímkékre pillantva rögtön tudjuk, hogy a boltokban kapható készülékek közül melyik takarít jobban parkettán, melyik szőnyegen, melyik fogyaszt kevesebbet. Az Electrolux UltraOne Quattro az első és az egyetlen, aminek energiacímkéjén viszont azt látjuk, hogy mint az iskolákban az osztályelsők, mindenből a legjobb jegyet szerezte.

A jászberényi porszívógyárban gyártott UltraOne Quattro az első „A”-t alacsony fogyasztásával érdemelte ki. 800 wattos maximális felvett teljesítménye éppen fele annak, amit az Európai Unió megenged. A második és harmadik „A”-t porfelszedési képességének köszönheti. Motoros szívófeje elől a vastagabb szőnyegekbe bújt porszemek sem menekülhetnek, és parkettán, járólapon is hihetetlen alapossággal takarít. A negyedik „A” por visszabocsájtási képességének járt, azaz annak, hogy a porszívóból nem kerül vissza por a levegőbe, így otthonunk tisztább és egészségesebb lesz.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása