minden kategória
aeg partner Electrolux partner Ország Boltja 2019 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj
2020-03-17 09:31

Maradj otthon!

Kedves Vásárlóink!
A kijárási korlátozás alatt a webáruházban történő rendelések kiszolgálása és házhozszállítása továbbra is zökkenőmentes.

Készleteink a weboldalon megjelöltek szerint elérhetők.
A kihirdetett veszélyhelyzet alatt telefonon és online elérhetőek vagyunk.
Üdvözlettel:
a Preciz.hu csapata
  • A termékeket társasházon belül az emeletre felvisszük, ugyanakkor a termékek átadása a lakás/ház bejárati ajtajában történik, az ingatlanba (lakásba, családi házba) a szállító kollégáink nem lépnek be, így nem is viszik a csomagot a rendeltetési helyre.
  • Vásárlónak lehetősége van a futár jelenlétében a terméket/gépet a bejárati ajtóban kicsomagolni, ellenőrizni annak sérülésmentességét. A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre.
  • Régi gép elszállítására csak abban az esetben történhet meg, ha a vásárló kikészíti elszállításra alkalmas állapotban az ajtó elé.
  • Fuvarlevelet saját íróeszközzel kell aláírnia az átvevőnek.
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ