termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2020-03-17 09:31

Maradj otthon!

Kedves Vásárlóink!
A kijárási korlátozás alatt a webáruházban történő rendelések kiszolgálása és házhozszállítása továbbra is zökkenőmentes.

Készleteink a weboldalon megjelöltek szerint elérhetők.
A kihirdetett veszélyhelyzet alatt telefonon és online elérhetőek vagyunk.
Üdvözlettel:
a Preciz.hu csapata
  • A termékeket társasházon belül az emeletre felvisszük, ugyanakkor a termékek átadása a lakás/ház bejárati ajtajában történik, az ingatlanba (lakásba, családi házba) a szállító kollégáink nem lépnek be, így nem is viszik a csomagot a rendeltetési helyre.
  • Az a cél, hogy a lehető legrövidebb időt töltsék a szállító kollégáink a címen, így a gépet nem csomagolják ki és a csomagolóanyagot sem szállítják el.
  • Régi gép elszállítására csak abban az esetben történhet meg, ha a vásárló kikészíti elszállításra alkalmas állapotban az ajtó elé.
  • Fuvarlevelet nem kell aláírnia az átvevőnek, így (elöre fizetett küldemények esetén) van lehetőség érintésmentes átadásra. Aláírás helyett kérjük, hogy az átvavő készitse elő egy fényképes igazolványát. Az aláírás helyére az okmány sorszámát és az átvevő nevét írják be a szállítást végző munkatársaink.
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ