minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2014-07-08 14:09

Megérkezett az AEG ÖKOMix L89495FL elöltöltős mosógép, bemutatótermünkben megtekinthető.

Az AEG ÖKOMix a világon elsőként kapott A+++­ -50% energiatanúsítványt, és ezzel a legenergiahatékonyabb mosógépként jelent meg a piacon. Tanúsítványa azt jelenti, hogy az AEG új modellje 80 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, mint az A energiaosztályú mosógépek. Az ÖKOMix még a 60 fokos pamutprogramhoz is csak 58 liter vizet és 640W áramot fogyaszt. Azaz 9 kg ruha kimosásához harmadannyi vízre van szüksége, mint amennyit egy fürdésnél a kádba engedünk, sőt, tizedannyi áramra sincs szüksége, mint amit a kád víz felmelegítéséhez elhasználnánk.

Hogy mitől ilyen hatékony? Az ÖKOMix technológia még azelőtt összekeveri a mosószert a vízzel, mielőtt az a dobba kerülne, így kevesebb energiát és vizet használ a mosószer feloldásához. Az oldott mosószer mélyebben jut a szövetszálak közé, ezért a tisztítás rövidebb ideig tart, és alacsony hőmérsékleten is hatékonyabb lesz. Az OptiSense rendszer a töltet súlyához igazítja a program hosszát, víz- és áramfogyasztását, és gondoskodik arról is, hogy a ruhák biztosan ne legyenek túlmosva. Az Auto Off funkció pedig kikapcsolja a gépet, miután lejárt a program, így a készülék még készenléti állapotban sem fogyaszt áramot.

Az ÖKOMix technológia nem csak hatékonyabbá, de kíméletesebbé is teszi a mosást: mivel a mosószer nem töményen, hanem oldott állapotban kerül a ruhára, biztosan nem fog foltot hagyni az anyagon. Az AEG ÖKOMix kíméletességét igazolja, hogy a Woolmark szövetségtől megkapta a Woolmark Platinum minősítést, amely azt jelzi, hogy még az olyan kényes – egyébként csak kézzel mosható – anyagokat is rábízhatjuk, mint a selyem vagy a gyapjú. Az AEG ÖKOMix a 2014-es évtől kiérdemelte a Woolmark Green minősítést is, amely a Platinum jelzést váltva a kímélő mosás mellett immár a mosógép környezetbarát működését is igazolja.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ