minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2014-03-14 09:39

Az új Electrolux Rapido morzsaporszívó ZB5103 nagy szívóereje és kihúzható feje még a legeldugottabb helyekről is egy pillanat alatt eltűnteti a reggeli maradékát. A Rapido Wet&Dry modell ZB5104WD pedig a kakaó áztatta morzsákkal is könnyen elbánik.

Itt egy kis morzsa, ott pár csepp a reggeli teából vagy kakaóból: egy családi reggeli jellemző maradékai. Az étkezés utáni gyors és eredményes takarításhoz fejlesztették ki az új Rapido morzsaporszívót. Az akkumulátoros készülék sütés-főzés, étkezés során bármikor bevethető. Talapzata öt különböző állásba állítható, de akár a falra is felszerelhető.

Az Electrolux Rapidora puha borítású görgőket is szereltek, így biztosan nem karcolja meg a felületet és könnyen gurítható az asztalon vagy munkalapon. Kihúzható szívófeje pedig a fiókok legkisebb sarkaiból is pillanatok alatt kiszippantja a morzsákat vagy a porcicákat.

A Wet&Dry modell gumis szívófejével egy „romosabb állapotban” otthagyott asztal is villámgyorsan rendbe rakható. Legyen akár egy csésze kiborult tea, akár egy szétmorzsálódott kifli, mind gyorsan eltűnik a készülékben, és szerencsére a por- és nedvességtartály ürítése sem ördöngösség.

A jégfehér modell ZB5103 11 900 Forintos, a mélykék Wet&Dry modell ZB5104WD 13 900 Forintos fogyasztói áron megvásárolható a Preciz.hu webáruházban illetve megtekinthető a Precíz Háztartási Gép Szaküzletben.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ