minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2013-10-14 15:31
Nagy kapacitású (7kg) felültöltős mosógéppel bővül az Electrolux termékválasztéka

Az Electrolux új, 7 kg kapacitású felültöltős mosógépet vezet be a magyar piacra. Változatlan külső méretek mellett, nagyobb mosókapacitást és több, prémium szolgáltatást is kínál a készülék. Modellszáma: EWT31276EW


Electrolux felültöltős mosógép EWT31276EW

Az Electrolux 7 kg kapacitású felültöltős mosógép modellje annyi ruhát képes egy adagban kimosni, amennyit korábban csak a nagyobb helyigényű, elöltöltős modellek tudtak hatékonyan tisztítani. A mosnivaló tekintetében ez töltetenként + 2 farmert vagy + 2-3 nagy törölközőt, esetleg + 1 garnitúra ágyneműhuzatot jelent ahhoz képest, amennyit egy 6 kilós gépbe lehet belepakolni. Összességében akár 3 adaggal is csökkenhet a heti mosnivaló, ami átlagosan 1,5-4,5 óra extra szabadidőt, kevesebb víz és mosószer-felhasználást eredményez.
Az új 7 kg kapacitású mosógépben – ahogy az Electrolux Inspiration termékcsalád többi felültöltős modelljében is – egy, a piacon egyedülálló, könnyen tisztítható mosószer adagoló van. Egyszerűen szétszedhető, és szükség esetén kiöblíthető, így higiénikus marad – nem telepszik meg benne a penész. Az adagolón van egy csúszókapcsoló is, mellyel beállítható, hogy folyékony, vagy por mosószert használnak a mosáshoz. Ha az előmosáshoz és a főmosáshoz is folyékony mosószert használnak, nem folyik le az előmosásnál az összes mosószer.
A technikai újítások mellett az új, 7 kilós modell rendelkezik azokkal a praktikus és hasznos megoldásokkal is, melyek sok más Electrolux mosógépben is megtalálhatók. A Time Manager funkcióval a ruha szennyezettségének függvényében beállítható, hogy milyen hosszú legyen a program. Az érintőkapcsolós LCD kijelzőn folyamatosan nyomon követhető, mennyi idő van még hátra a programból, de a centrifuga-fordulatszámot, és a hőfokot is kényelmesen be lehet állítani. Az érintőkapcsolós kezelőfelület nem csak kényelmes, de tartós is – a párás környezetben hosszabb ideig működik meghibásodás nélkül. Az A++ energiaosztályú készülék Woolmark Silver minősítésű gyapjúprogrammal is rendelkezik, így a gépben mosható gyapjúholmikat lehet ezen a programon tisztítani.
Az Electrolux EWT31276EW 7kg-kapacitású felültöltős mosógépe  132.900.-Forint fogyasztói áron kapható a preciz.hu webáruházban.
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ