minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2015-01-27 20:51

Top modell a mosógépek között

Az elöltöltős mosógépek választékában egyre gyakrabban jelennek meg a keskeny mélységű modellek. Ezek a helytakarékos 45cm mély készülékek azonban kevesebb ruheneműt is képesek befogadni, mint hagyományos társai. De mit tegyünk akkor, ha nagy a család és nem elegendő az 5-6kg töltetkapacitás?

Az Electrolux EWF1276GDW 7kg-os elöltöltős mosógépe 52cm mélységgel rendelkezik, az alacsony fogyasztásra pedig az A+++ energiaosztály besorolás a bizonyíték. Ráadásul a különleges kialakítású, textilkímélő dobja kiemelkedően óvja és védi a ruhaneműt.

A belső kialakítás mellett többféle gőzprogram közül választhatunk, amely célja elsősorban a ruha szagtalanítása, regenerálása illetve gyűrődésmentesítése.

Az Electrolux mosógépeiben régóta alkamazott inverter technológia szintén a kíméletes gondoskodást garantálja. Nagyteljesítményű motorjának köszönhetően akár egész nap járathatjuk a mosógépet, nem melegszik, nem kell pihentetni. Mivel ezek a hosszúélettartamú motorok szénkefe mentesek, szinte zajtalan a készülék működése; még a centrifugázási szakaszban sem hallható a szénkefe "vinnyogó" hangja. Az már csak hab a tortán, hogy az Electrolux 10 év garanciát vállal az EWF1276GDW mosógép motorjára.

A A+++ energiaosztályú Electrolux mosógép rugalmasan igazodik mosási szokásainkhoz, automata töltetfelismerő rendszere a töltetmennyiséghez igazítja a mosási program hosszát, víz- és energiafogyasztást. A Time Manager funkció használatával tovább rövidíthetjük a pamut, műszálas és kímélő programok tervezett időtartamát.

Az Electrolux azokra a háziasszonyokra is gondolt, akik folyékony mosószert is használnak a por állagú mellett vagy helyett. A mosószeradagolóba közvetlenül beletölthető a gél mosószer; csupán egy kis kart kell átváltani.

A preciz.hu webáruházban és üzletében az EWF1276GDW elöltöltős mosógép csak 124.900Ft ingyenes országos házhozszállítással.




0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ